Συγχαρητήρια Γερονικόλα στη ΣΕΤΚΕ

Συγχαρητήρια Γερονικόλα στη ΣΕΤΚΕ

Συγχαρητήρια Γερονικόλα στη ΣΕΤΚΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) απευθύνει ο κ. Νίκος Γερονικόλας, αναφέροντας με επιστολή του τα εξής:

“Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο νέο Προεδρείο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο, κ. Παναγιώτη Τοκούζη, για την ανανέωση της θητείας του. Έναν συντοπίτη μας που με την ακούραστη και μεθοδική δουλειά του εδώ και χρόνια συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τις παρεμβάσεις της αλλά κυρίως με τη δράση της αποτελεί έναν σημαντικό θεσμικό παράγοντα του Τουρισμού. Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας κανείς δεν περισσεύει σε μια συλλογική προσπάθεια που προσπαθούμε να κάνουμε ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό μας προϊόν.

Είμαι βέβαιος ότι η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. και ο ίδιος ο Παναγιώτης Τοκούζης με την εμπειρία του θα διαδραματίσουν ακόμα σημαντικότερο ρόλο στην επόμενη μέρα του Τουρισμού. Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα που με την απόφασή του να συστρατευτεί στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” του Μανώλη Γλυνού, η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχει στις τάξεις της έναν τόσο καταρτισμένο γνώστη του Τουρισμού και θα δώσουμε μαζί τις μεγάλες μάχες για να κάνουμε τα νησιά μας κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως”.

Διαβάστε ακόμη

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν