Λαμία: Ο Αλ. Τσίπρας στα αγροτικά μπλόκα

Λαμία: Ο Αλ. Τσίπρας στα αγροτικά μπλόκα

Λαμία: Ο Αλ. Τσίπρας στα αγροτικά μπλόκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από τη Λαμία, μιλώντας στο μπλόκο των αγροτών.

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από τη Λαμία, μιλώντας στο μπλόκο των αγροτών.

«Όχι μόνο έπρεπε να σας έχει δεχθεί ο πρωθυπουργός, αλλά έπρεπε να έχει έρθει μόνος του εδώ στα μπλόκα και να συζητήσει μαζί σας» είπε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ακόμη πως «οι αγρότες με αυτά που ζητούν θέλουν μόνο να παράγουν».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρά την έντονη βροχή και την κακοκαιρία, μιλώντας στους αγρότες καταδίκασε τα γεγονότα στην Εθνική Οδό και τα ενέταξε σε «κλίμα αυταρχισμού που προωθεί η κυβέρνηση».

«Πρόεδρε, να μην τα ξεχάσεις αυτά που μας είπες» φώναξαν οι αγρότες, για να λάβουν την απάντηση από τον κ. Τσίπρα: «Εμείς μόνο ένα πράγμα μπορούμε να κάνουμε. Ή να αγωνιστούμε και να τα ανατρέψουμε τα πάντα, ή να πέσουμε μαχόμενοι».

Στα δικαστήρια

Για την Παρασκευή στις 13:00, ανέβαλε το μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας τη δίκη των 12 αγροτών από τη Λαμία που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια και τις συμπλοκές στην εθνική οδό, την Τετάρτη το μεσημέρι. Αιτία της αναβολής ήταν η απουσία των αστυνομικών- μαρτύρων κατηγορίας.

Από τις 12 το μεσημέρι εκατοντάδες αγρότες βρέθηκαν μέσα και έξω από τα δικαστήρια, περιμένοντας την εξέλιξη της υπόθεσης και μετά την αναβολή ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν αγροτοσυνδικαλιστές από όλη την Ελλάδα για να συμπαρασταθούν στους 12 συλληφθέντες, ενώ σήμερα το απόγευμα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Σδούκου: Κονδύλια 3,6 δισ. για τα ελληνικά νησιά

Ξεκινά ο επανυπολογισμός των αντικειμενικών αξιών σε 12 Δήμους της χώρας

Γ. Νικητιάδης: «Γιατί άργησε η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν;»

Δ. Παπαστεργίου: Την άλλη εβδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα για τον Προσωπικό Αριθμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εργασιακά προβλήματα στον τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Επέκταση σε τουρισμό και εστίαση προανήγγειλε η Κεραμέως

Gov.gr: Άδειες γάμου, βάπτισης και πιστοποιητικά διαζυγίου με ένα (ευλογημένο) κλικ

Σε ποιες περιοχές της Δωδεκανήσου βάζει φρένο στα Airbnb το χωροταξικό