Ηλεία: Δεμένος με αλυσίδες αλλοδαπός εργάτης

Ηλεία: Δεμένος με αλυσίδες αλλοδαπός εργάτης

Ηλεία: Δεμένος με αλυσίδες αλλοδαπός εργάτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Νέα συγκλονιστική υπόθεση ομηρίας αλλοδαπού εργάτη από ομοεθνείς του, αποκαλύφθηκε στην Ηλεία. Ακόμα και οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας σοκαρίστηκαν όταν αντίκρυσαν έναν 22χρονο δεμένο με αλυσίδα από το πόδι, σε μεταλλικό πάσαλο θερμοκηπ

Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι Αρχές ενημερώθηκαν από ομοεθνείς 22χρονου Μπαγκλαντέζου, πως ο ίδιος κρατείται όμηρος σε θερμοκήπιο που χρησιμοποιείται ως κατοικία, από άλλους συμπατριώτες του.

Ένας 25χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη την Κυριακή στην Ανδραβίδα Ηλείας, κατηγορούμενος για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση 22χρονου ομοεθνή του. Επίσης για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμη υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 21 και 20 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες μαζί με άλλους έξι ομοεθνείς τους, απήγαγαν τον 22χρονο τον όποιο μετέφεραν και έδεσαν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα, απαιτώντας από τον ίδιο και συγγενικά του πρόσωπα στο Μπαγκλαντές, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παράνομης κατακράτησης οι δράστες σύμφωνα με την Αστυνομία χτυπούσαν και απειλούσαν 22χρονο, ενώ του αφαίρεσαν και το χρηματικό πόσο των 775 ευρώ που κατείχε.

Επίσης, συγγενικά πρόσωπα του 22χρονου στο Μπαγκλαντές, που είχαν ενημερωθεί για την απαγωγή, κατέβαλλαν το πόσο των 2.000 ευρώ, για την ελευθέρωση του.

Παράλληλα βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας και άνδρες του τμήματος της Ανδραβίδας, εντόπισαν τον 22χρονο δεμένο με αλυσίδα από σιδερένιο πάσαλο μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα και τον απελευθέρωσαν.Έπειτα από λίγες ώρες συνελήφθη ο 25χρονος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη και των δύο άλλων ατόμων.



omiros1.JPG

omiros2.JPG

Πηγή φωτό ilialive.gr

var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Σε ποιες περιοχές της Δωδεκανήσου βάζει φρένο στα Airbnb το χωροταξικό

Ι.Βαρδακαστάνης: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά στη νέα εποχή

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

«Βραχνάς» η μη έγκαιρη πρόσληψη εποχικού προσωπικού στους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Άρχισε η διαβούλευση για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης

2.793 ακίνητα της Ρόδου εγγεγραμμένα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Εφ' όλης της ύλης επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για γάμο ομοφύλων, διεύρυνση ΝΔ, εθνικά θέματα και ΦΠΑ

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος για πρόεδρος και ο Μιχάλης Κατρίνης