Μιχάλης Τσιβρινής: «Οκτώ βαθμοί ακόμα»

Μιχάλης Τσιβρινής: «Οκτώ βαθμοί ακόμα»

Μιχάλης Τσιβρινής: «Οκτώ βαθμοί ακόμα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Ούτε να ακούσει θέλει ο τεχνικός του Ευκλή πως η ομάδα του είναι…πρωταθλήτρια. Το πρόγραμμα είναι «φωτιά», με δύο εντός έδρας ντέρμπι και μία επικίνδυνη έξοδο

Πρωτάθλημα; Τίτλος; Άνοδος; Όχι, όχι, όχι. Ούτε συζήτηση από το Μιχάλη Τσιβρινή, τουλάχιστον μέχρι να μαζευτούν οι οκτώ βαθμοί που θα εξασφαλίσουν τον Ευκλή και μαθηματικά. «Κρατάμε μεν την τύχη μας στα χέρια μας, όμως μας περιμένουν άλλα τέσσερα ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια, τα τρία δε με αντιπάλους που έχουν ισχυρό κίνητρο», ήταν η απάντηση του προπονητή των Σορωνιατών, όταν ρωτήθηκε αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί.

Οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας θα υποδεχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο τη μέχρι πρότινος συνδιεκδικήτρια Χάλκη, προετοιμαζόμενοι για ντέρμπι, τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα επισκεφθούν την έδρα του Νηρέα, που παλεύει για την παραμονή του και «καίγεται» για βαθμούς, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ισχυρό Ηρακλή Λάρδου στον Άγιο Σουλά, ενώ θα ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις στο «σπίτι» τους, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ευκλή για το ματς με τη Χάλκη θα ξεκινήσει σήμερα, θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, εφόσον το ματς οριστεί για την Κυριακή. Αν επιλεγεί το Σάββατο, η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη.

Ο Μιχάλης Τσιβρινής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιώργο Παυλίδη (ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σύντομα σε αρθροσκόπηση), Γιώργο Λαό (πονάει εδώ κι ένα μήνα στο κουτουπιέ, κάνει προπονήσεις, όμως δεν είναι έτοιμος) και Ξάνθο Κούρλιο, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα συντήρησης.
Ο Μιχάλης Τσιβρινής, πάντα…προσγειωμένος, πιστεύει στη μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους
Ο Μιχάλης Τσιβρινής, πάντα…προσγειωμένος, πιστεύει στη μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας