Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Στις 5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, το αναπτυξιακό συνέδριο της περιφέρειας για το νομό Κυκλάδων, με το οποίο και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των αναπτυξιακών συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες οριστικοποιήθηκαν χτες μετά από συνεννόηση της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου με το γραφείο του πρωθυπουργού, όμως όπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ειδικά για το νησί της Νάξου, επίσκεψη στο πλαίσιο του συνεδρίου, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο υπουργός θα ασχοληθεί με θέματα αρμοδιότητάς του καθώς η Νάξος είναι το νησί της περιφέρειας με τη μεγαλύτερη ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα.
«Η απόφαση ήταν να γίνουν δύο αναπτυξιακά συνέδρια στην περιφέρεια, αλλά αποφασίστηκε τελικά να γίνουν… περισσότερα.

Στις 5 και 6 Ιουνίου κάτι που οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί με το γραφείο του πρωθυπουργού, θα γίνει το αναπτυξιακό στη Σύρο αλλά πριν και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου θα κάνουμε για μία μέρα αναπτυξιακό συνέδριο με ένα μόνο θέμα στη Νάξο.

Το θέμα του θα είναι ο πρωτογενής τομέας, καθώς η Νάξος είναι το νησί με το μεγαλύτερο πρωτογενή τομέα στην περιφέρειά μας. Θα έρθει μόνο ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Αποστόλου. Το υπόλοιπο υπουργικό θα επισκεφτεί τη Σύρο στις 5 και 6 Ιουνίου, και το μεσημέρι της δεύτερης μέρας θα έρθει και ο πρωθυπουργός για να κλείσει το αναπτυξιακό με την ομιλία του το βράδυ, καθώς και την ομιλία του περιφερειάρχη» δήλωσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε ακόμη

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις

Ρόδος: Αρνήθηκε ο 45χρονος ότι βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη στο μπάνιο

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στο περιφερειακό φυτώριο Νοτίου Αιγαίου

Αντ. Καμπουράκης: Υπάρχουν λύσεις που δεν θα υπονομεύουν την αξιοπιστία του Δήμου