Δύο Παλαιστίνιοι μαχαίρωσαν Αιγύπτιο

Δύο Παλαιστίνιοι  μαχαίρωσαν Αιγύπτιο

Δύο Παλαιστίνιοι μαχαίρωσαν Αιγύπτιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 372 ΦΟΡΕΣ

Για ένα κινητό και μία αίτηση ασύλου δύο Παλαιστίνιοι ξυλοφόρτωσαν και μαχαίρωσαν 35χρονο Αιγύπτιο στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κω!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Αιγύπτιου και τη σύλληψη των δύο Παλαιστίνιων ηλικίας 23 και 29 ετών αντίστοιχα!

Πιο αναλυτικά όλα φέρονται να ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 19 Νοεμβρίου και να ολοκληρώθηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας (Τρίτη 20 Νοεμβρίου).

Οι δύο αλλοδαποί από την Παλαιστίνη ηλικίας 23 και 29 ετών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κω κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν δύο φορές στον 35χρονο Αιγύπτιο με σκοπό να του αφαιρέσουν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα Δελτίο Αιτούντος Διεθνή Προστασία. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, την πρώτη φορά οι δύο δράστες ξυλοφόρτωσαν τον Αιγύπτιο και τη δεύτερη τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά!

Στη συνέχεια οι Παλαιστίνιοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο τραυματίας Αιγύπτιος μετέβη στο νοσοκομείο της Κω όπου και του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο 35χρονος αλλοδαπός στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον 23χρονο και τον 29χρονο, κατηγορούμενους για απόπειρα ληστείας και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

27χρονος εισέβαλε σε σπίτι και επιχείρησε να ασελγήσει σε 12χρονo

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν εναντίον 25χρονου για μεταφορά αλλοδαπών