Ελεύθερος ο Σουηδός που κατηγορείται για βιασμό συμπατριώτισσάς του

Ελεύθερος ο Σουηδός που κατηγορείται για βιασμό συμπατριώτισσάς του

Ελεύθερος ο Σουηδός που κατηγορείται για βιασμό συμπατριώτισσάς του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 512 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 20χρονος Σουηδός ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος του 18χρονη συμπατριώτισσά του!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν προχθές λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα η 18χρονη αλλοδαπή τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το βιασμό της. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και εκεί βρισκόταν ο 20χρονος Σουηδός, τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο αλλοδαπός αν και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τόσο προανακριτικά όσο και χθες κατά την απολογία του, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Πιο συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Γιώργο Κυπραίο, ο 20χρονος αλλοδαπός είπε ότι ήρθε στο νησί μας μαζί με τον αδελφικό του φίλο μόλις στις 9 Ιουνίου και το βράδυ της περασμένης Τρίτης 11 Ιουνίου, αφού κατανάλωσε τέσσερα ποτά στο δωμάτιο του αποφάσισαν μαζί και οι δύο να μεταβούν στην οδό Ορφανίδου προκειμένου να διασκεδάσουν.

Πράγματι έτσι και έκαναν και μάλιστα στη διασκέδαση τους αυτή, κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Λίγη ώρα αργότερα γνωρίστηκε σε ένα από τα καταστήματα με την 18χρονη συμπατριώτισσά του και αφού ήπιαν και διασκέδασαν αποφάσισαν να περάσουν μαζί τη νύχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Καθώς όμως ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να εντοπίσει το ξενοδοχείο του, κατέληξαν στο ξενοδοχείο της 18χρονης.

Ο 20χρονος Σουηδός τόνισε ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που ούτε η σωματική αλλά ούτε και η πνευματική του κατάσταση ήταν καλή, ενώ λόγω της δηλητηρίασης από το αλκοόλ έκανε εμετό δύο φορές. Ο ίδιος πρόσθεσε πως παρ’ όλα αυτά δεν μειώθηκε η ερωτική διάθεση και των δύο και έτσι έκαναν έρωτα και μάλιστα η 18χρονη ήταν αυτή που έπαιρνε τολμηρές πρωτοβουλίες για αυτό. Μετά αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε βρήκε μέσα στο δωμάτιο δύο άγνωστα άτομα τα οποία υποστήριζαν ότι είχε βιάσει την 18χρονη.

Ο Σουηδός επανέλαβε για ακόμη μία φορά στην ανακρίτρια Ρόδου πως όλα έγιναν με τη θέληση της 18χρονης και αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.
Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν όροι.

Διαβάστε ακόμη

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες καταδικάστηκε 35χρονος τσαντάκιας

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς