Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. ΚαμπουράκηΣυγχαρητήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου  δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. ΚαμπουράκηΣυγχαρητήριο μήνυμα του νέου  δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. ΚαμπουράκηΣυγχαρητήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα στους μαθητές της Ρόδου για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια απέστειλε ο νέος Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρει

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Ρόδου, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι από καρδιάς και στην ακαδημαϊκη τους πλέον διαδρομή να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται, για να κατακτήσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια και όνειρά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους οικείους τους, τους γονείς, τις οικογένειες αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους, που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, τα στήριξαν, για να πετύχουν τους στόχους τους. Η επιτυχία τους αποτελεί τη μέγιστη δικαίωση του αγώνα που έδωσαν, των κόπων τους, και την αφετηρία για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο της εισαγωγής σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλω να επισημάνω ότι στη ζωή τους θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες, προκειμένου να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, αρκεί να επιδείξουν ζήλο και επιμονή.

Με την ευκαιρία, θέλω να καλωσορίσω στη Ρόδο τους επιτυχόντες στα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που λειτουργούν στην πόλη μας, όπως και τους σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ.

Ως νέος Δήμαρχος Ρόδου διαβεβαιώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά για να δικαιώσουμε τις προσπάθειές τους, να γίνουμε αρωγοί στην επίτευξη των μελλοντικών επαγγελματικών στόχων τους, σε μια Ρόδο ανάπτυξης, ποιότητας αλλά και νέων και ίσων ευκαιριών για όλους. »

Διαβάστε ακόμη

Πρόσληψη νοσηλεύτριας στη Χάλκη

Γιώργος Νικητιάδης : «Γιατί άργησε η Κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάινερ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Πρωτόγνωρη η κατάσταση με τη φωτιά αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω

30.000 ευρώ για προβολή των νησιών μας στην Αμερική

Συνάντηση αποφοίτων 1984 (Καζούλλειο - Βενετόκλειο - Τεχνικό)

Ο δήμος Καρπάθου εντάσσεται στο Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών»

Σκληρή «μάχη» της δημοτικής αρχής με προβλήματα που βαλτώνουν εδώ και δεκαετίες