Αυτός ήταν και είναι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Αυτός ήταν και είναι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Αυτός ήταν και είναι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2447 ΦΟΡΕΣ

Το σχόλιο για τον Θωμά Σωτρίλλη είχε γραφτεί στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» στις 7 Ιουλίου 2018. Και σήμερα κρίνεται... διαχρονικά επίκαιρο μετά την ανεξαρτητοποίησή του...

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο. Ειδικά οι άνθρωποι εκείνοι που χαίρουν αληθινής εκτίμησης από την κοινωνία μας κι οι οποίοι έχουν πρώτα καταξιωθεί ως επαγγελματίες και στη συνέχεια ως εκπρόσωποί μας στα κοινά.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Θωμάς Σωτρίλλης. Ο επί σειρά δεκαετιών μάχιμος γιατρός κι εκείνος που απ’ όποια θέση ευθύνης κι αν έχει αναλάβει, έχει καταφέρει αφενός να καταγράψει εντυπωσιακές πρωτιές, αφετέρου να είναι χρήσιμος κι αποτελεσματικός. Σπάνιος συνδυασμός η αλήθεια.

Ένα ακόμα προσόν αυτής της κατηγορίας των συμπολιτών μας, είναι ότι λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν στρογγυλεύουν καταστάσεις, ούτε προβλήματα, ούτε ακροβατούν σε τεντωμένα σχοινιά μην τυχόν και κακοκαρδίσουν «διοικητάδες, υπουργίσκους, βουλευτίσκους» κ.λπ., κ.λπ. Γι’ αυτό κι η κοινωνία πάντα τους ξεχωρίζει και τους επιβραβεύει.

Γι’ αυτό και τους διαχωρίζει από τους καιροσκόπους, τους συγκυριακούς κι εκείνους κι εκείνες που από το πουθενά κάθονται σε μια καρεκλίτσα της όποιας μικροεξουσίας και νομίζουν ότι θα μείνουν εκεί για πάντα.

Η κατάληξη των ανθρώπων της τελευταίας κατηγορίας, είναι προδιαγεγραμμένη πάντως. Το έχουμε ξαναδεί όλοι μας πολλές φορές: Ένα «τσαφ» ακούγεται και κατακρημνίζονται με κρότο: Έτσι δηλαδή όπως γαντζώνονται συνήθως εκεί».

Διαβάστε ακόμη

Πορεία Μνήμης για την εισβολή στην Κύπρο

Ύποπτη και επικίνδυνη η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο Ροδίνι

Σε κακή κατάσταση η αγροτική οδοποιία στο Ασκληπειό

Έφθασε χθες στη Ρόδο το νέο τρενάκι της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ»

Τουρκία: Νέα Navtex στην ανατολική Μεσόγειο σε περιοχή που βαφτίζει «τουρκική υφαλοκρηπίδα»

Έκπτωση φόρου από 2% έως 4% για συνεπείς φορολογούμενους

ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher κοινωνικού τουρισμού

Θα παραχωρηθούν κτήρια στο Λιμενικό Ταμείο