Στο Πανελλήνιο κολύμβησης Βεϊσάκης και Καραβόλια

Στο Πανελλήνιο κολύμβησης Βεϊσάκης και Καραβόλια

Στο Πανελλήνιο κολύμβησης Βεϊσάκης και Καραβόλια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 95 ΦΟΡΕΣ

Από αύριο έως και την Κυριακή η Ροδούλα Καραβόλια και ο Στέλιος Βεϊσάκης του Υγρού Στίβου Ρόδου θα βρεθούν στο Ηράκλειο για ν’ αγωνιστούν στο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης, που αναλογεί στην Περιφέρεια της Κρήτης-Ρόδου, στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Λίντο.

Είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα μετά τις αναβολές εξαιτίας του κορωνοϊού και αφού πραγματοποίησαν μια καλή προετοιμασία. Ο Στέλιος Βεϊσάκης θα δώσει το «παρών» στα 200, τα 100 και τα 50 μ. ύπτιο και η Ροδούλα Καραβόλια πρόκειται ν’ αγωνιστεί στα 50, τα 100 και τα 200 μ. πεταλούδα κι αναμένεται να έχουν πολύ καλή παρουσία.

Η Ροδούλα Καραβόλια θέλει να σημειώσει τις επιδόσεις που πέτυχε το χειμώνα και της έδωσαν τις προκρίσεις, ενώ ο Στέλιος Βεϊσάκης επιδιώκει, αν και μικρός στη διπλή αυτή κατηγορία των Παίδων, να κατεβάσει κι άλλο τους χρόνους του και να κάνει την έκπληξη. Και τα δύο παιδιά βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ανυπομονούν για τους αγώνες και το Πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν 280 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Τα αποτελέσματα θ’ ανακοινωθούν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας με την ολοκλήρωση των αγώνων και στις επτά περιφέρειες και την ομαδοποίηση των χρόνων ανά αγώνισμα στα γραφεία της ΚΟΕ.

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!