Στον δήμο Ρόδου το συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας

Στον δήμο Ρόδου το συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας

Στον δήμο Ρόδου το συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1286 ΦΟΡΕΣ

Για την υποβολή αιτημάτων παραχώρησης κατά κυριότητα, από φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, των κτηματολογικών μερίδων εντός των οποίων βρίσκονται το σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας και το προσχολικό Κέντρο των Αγίων Αποστόλων, θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου στη συνεδρίασή του που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, περιλαμβάνονται δύο εισηγήσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών, αρμόδιου για το Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, κ. Τηλέμαχου Καμπούρη, σχετικά με την υποβολή αυτών των αιτημάτων, τα οποία έρχονται ως εξής:

-Υποβολή Αιτήματος παραχώρησης κατά κυριότητα της κτηματολογικής μερίδας V-43 Οικοδομών Ρόδου, από το Ελληνικό Δημόσιο στο Δήμο Ρόδου, εντός της οποίας βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα Καπνοβιομηχανίας (1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Ρόδου) και

-Υποβολή Αιτήματος παραχώρησης κατά κυριότητα της κτηματολογικής μερίδας 366 Γαιών Ρόδου, από το Υπουργείο Υγείας (πρώην Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών) στο Δήμο Ρόδου, εντός της οποίας βρίσκεται το προσχολικό Κέντρο Αγ. Αποστόλων.

Σημειώνεται ότι, και για τα δύο θέματα, υπάρχει η θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι, εδώ και πολύ καιρό, η Δημοτική Αρχή Ρόδου έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για την τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των σχολικών κτιρίων του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται restart

Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες στην Αθήνα

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Κατάνια για δεκάδες επιβάτες που ήθελαν να έρθουν στη Ρόδο

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κυκλάδων: «Στο κενό θα πέσει η προσπάθεια κάποιων γνωστών – αγνώστων»

Προγραμματική σύμβαση για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»