Για συκοφαντική δυσφήμιση εγκαλείται ο γυναικολόγος

Για συκοφαντική δυσφήμιση εγκαλείται ο γυναικολόγος

Για συκοφαντική δυσφήμιση εγκαλείται ο γυναικολόγος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1593 ΦΟΡΕΣ

Η 55χρονη κατέθεσε χθες εκ νέου μήνυση εναντίον του

Και δεύτερη μήνυση, αυτή τη φορά για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση και ψευδή καταμήνυση, υπέβαλε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, η 55χρονη (πρώτη μηνύτρια) που έχει καταγγείλει τον γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις εις βάρος της κατά τη διάρκεια της εξέτασής της τον Ιούνιο του 2020.

Αυτή τη φορά η 55χρονη προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού εξαιτίας των όσων εκείνος φέρεται να έχει δηλώσει στην ανωμοτί κατάθεση που έδωσε στον Πταισματοδίκη Ρόδου, σύμφωνα με τα οποία η καταγγέλλουσα «είναι πρώην ερωμένη του και το δημιούργησε όλο αυτό προκειμένου να τον καταστρέψει οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στη μήνυση.

Τους ισχυρισμούς αυτούς αρνείται κατηγορηματικά η 55χρονη η οποία χθες διά της συνηγόρου της κας Εύης Αρνιθενού προσέφυγε στη δικαιοσύνη και υπέβαλε μήνυση κατά του γυναικολόγου ζητώντας να κινηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και να του ασκηθούν διώξεις για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Την ίδια ώρα, δηλαδή χθες, ο γιατρός υπέβαλε νέα μήνυση, την τρίτη κατά σειρά έως τώρα, σε βάρος ακόμα μίας μηνύτριάς του, για ψευδή καταμήνυση, ζητώντας την ποινική της δίωξη.

Στο μεταξύ προχθές, διά της δικηγόρου κας Μύριαμ Τομαρά υπεβλήθη ακόμα μία μήνυση από μία 53χρονη, η οποία καταγγέλλει ότι βίωσε παρόμοιες καταστάσεις με τις άλλες μηνύτριες κατά τη διάρκεια εξέτασής της από τον γυναικολόγο, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των γυναικών που έχουν στραφεί εναντίον του στις 21 γυναίκες!

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι καταθέσεις των μηνυτριών, από την ανακρίτρια Ρόδου ενώπιον της οποίας χθες εμφανίστηκαν άλλες τρεις καταγγέλλουσες και εξιστόρησαν αυτά που αναφέρουν και στις μηνύσεις που έχουν υποβάλει. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε και τη συνέχεια θα κληθεί για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις ο γυναικολόγος.

Ο τελευταίος προχθές υπέβαλε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (τακτική διαδικασία) τη δεύτερη αγωγή κατά καταγγέλλουσας με την οποία ζητά να του καταβληθεί το ποσό των 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί εξαιτίας της μήνυσης σε βάρος του.

Συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού είναι οι κ.κ Κώστας Αβδελλής και Μανώλης Κουτσούκος.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
Για «σενάριο που θα ζήλευε και ο πιο πετυχημένος σεναριογράφος» κάνει λόγο, μεταξύ άλλων στην μήνυσή της η 55χρονη, αναφερόμενη στα όσα δήλωσε στον Πταισματοδίκη Ρόδου ο γιατρός, για τη δήθεν σχέση τους που διεκόπη. Η ίδια επισημαίνει πως όλα αυτά, ο γυναικολόγος φρόντισε να διαρρεύσουν στα Μέσα Ενημέρωσης όχι μόνο τοπικά αλλά και πανελλαδικά, με αποτέλεσμα «τη συνέχιση του βιασμού που έζησε από εκείνον την 01-06-2020, όπως έχει ήδη καταγγείλει, αλλά αυτή τη φορά με τη μορφή ψυχολογικού βιασμού».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη παραθέτει το ιστορικό της υπόθεσης, τη μήνυση δηλαδή που υπέβαλλε τέλος Αυγούστου κατά του γυναικολόγου, τις 19 μηνύσεις που ακολούθησαν, την προκαταρκτική εξέταση που έγινε στο πλαίσιο της οποίας ο γυναικολόγος έδωσε τις έγγραφες εξηγήσεις του, αλλά και τη συγχώνευση των τριών δικογραφιών σε μία με αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γιατρού για βιασμό, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανικάνου προς αντίσταση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα όλα τα ανωτέρω κατ’ εξακολούθηση.

Στη συνέχεια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κατά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης που έλαβε χώρα στον κ. Πταισματοδίκη Ρόδου ενημερώθηκε έκπληκτη και με μεγάλη της αγανάκτηση από τα ΜΜΕ και τον Τύπο (πανελλαδικό και τοπικό) ότι ο μηνυόμενος απολογούμενος ενώπιον της αρμόδιας αρχής κατέθεσε τις εκ του Νόμου προβλεπόμενες έγγραφες εξηγήσεις του σύμφωνα με τις οποίες -κατά τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και τα ΜΜΕ- δηλώνει άκρως αβασίμως και με περίσσεια θρασύτητα που υποτιμά την κοινή λογική και τον νου κάθε μέσου συνετού και σώφρονα ανθρώπου, θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που δήθεν μεθοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη του, την οποία όπως πληροφορήθηκε η 55χρονη από τον Τύπο την κατονομάζει κιόλας. Αυτή η ερωμένη του είναι η πρώτη μηνύτρια-δηλαδή η ίδια, κατά τους αβάσιμους, θρασύτατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του γιατρού, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή της».

Η 55χρονη αναφέρει επίσης στη μήνυσή της ότι με τις εξηγήσεις που έδωσε ανωμοτί ο γιατρός «την παρουσιάζει ως «γυναίκα αράχνη» που δήθεν παρέσυρε στον χορό και τις άλλες μηνύτριες με σκοπό την οικονομική καταστροφή του και δήθεν για να τον εκδικηθεί επειδή δήθεν σύμφωνα με τα μυθεύματά του και τα αποκυήματα της φαντασίας του της ζήτησε να διακόψουν τον δεσμό τους τον Φεβρουάριου του έτους 2020.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάλι όλως αβασίμως φέρεται να ισχυρίζεται ψευδώς και συκοφαντικώς ο γιατρός ότι δήθεν η 55χρονη έβαλε σε λειτουργία οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του με σκοπό την ηθική, κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική του εξόντωση και ότι δήθεν κατέφυγε στο διαδίκτυο με συμπαραστάτρια κάποια άλλη μηνύτρια (την οποία η 55χρονη δεν γνωρίζει εννοείται) και ότι δήθεν παρότρυναν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του».

Η 55χρονη αναφέρει επίσης ότι όλα αυτά τα «ψευδή και συκοφαντικά για το πρόσωπό της τα πληροφορήθηκε από το Κυριακάτικο Ένθετο της Αθηναϊκής Εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της 3ης Ιανουαρίου του έτους 2021 (όπου δημοσιεύθηκαν αποσπάσματα από τις έγγραφες εξηγήσεις του γιατρού πριν ακόμη εκείνη έχει δικαίωμα να λάβει αντίγραφα αυτών) και η είδηση αναμεταδόθηκε και σε τοπική εφημερίδα, πανελλήνια και τοπικά δημοσιογραφικά σάιτ, στις ειδήσεις και σε καθημερινές δημοσιογραφικές εκπομπές και έτσι το πληροφορήθηκε και εκείνη».

Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση της 55χρονης που υπεβλήθη χθες, «ο γιατρός προφανώς για λόγους εκδικητικούς στο πρόσωπό της - επειδή ήταν η πρώτη που βρήκε τη δύναμη να τον καταμηνύσει αφού με την κίνησή της αυτή βρήκαν δύναμη και άλλες γυναίκες άγνωστες σε εκείνην να τον καταγγείλουν, φρόντισε να πλέξει ένα σενάριο που θα ζήλευε και ο πιο πετυχημένος σεναριογράφος.

Ότι δήθεν δηλαδή η 55χρονη ήταν ερωμένη του και για λόγους εκδίκησης επειδή της ζήτησε να διακόψουν τον «ανύπαρκτο και υπαρκτό μόνο στη φαντασία του δεσμό του» του έστησε δήθεν πλεκτάνη για να τον καταστρέψει

Επιπλέον, φρόντισε προφανώς να διαρρεύσει στον Τύπο και να διοχετεύσει υπαίτια στη δημοσιότητα τμήματα των φανταστικών, ψευδών και συκοφαντικών για το πρόσωπό της έγγραφων εξηγήσεών του, το περιεχόμενο των οποίων αναμεταδόθηκε πανελληνίως.

Τα ανωτέρω φανταστικά, ψευδή και συκοφαντικά μυθεύματα που κατέθεσε για το πρόσωπό της και φρόντισε να διαρρεύσει και στον Τύπο έλαβαν χώρα μετά βεβαιότητας για λόγους μίσους και εκδίκησης στο πρόσωπό της –αναφέρει η 55χρονη-, που δημιουργήθηκαν σε αυτόν επειδή τόλμησε και βρήκε τη δύναμη να τον καταμηνύσει-, παριστάνοντάς την σαν τη δήθεν ερωμένη του που ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή του ζήτησε να διακόψουν τον παράνομο δεσμό τους και δήθεν ότι οργάνωσε σχέδιο για την καταστροφή του, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ο εγκαλούμενος τη συνέχιση του βιασμού της που έζησε από εκείνον την 01-06-2020, όπως έχει ήδη καταγγείλει , αλλά αυτή τη φορά με τη μορφή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ».

Η 55χρονη αναφέρει επίσης στη μήνυσ’ξ της ότι η τακτική αυτή του γιατρού είχε σκοπό να πλέξει ένα σενάριο «που αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του και εμπεριέχει τερατώδη και εξωφρενικά ψεύδη, πέρα από το ότι είναι ανέντιμο και ανήθικο», με προφανή σκοπό να τη συκοφαντήσει και να τη διασύρει κοινωνικά για λόγους εκδίκησης.

Η ίδια προσθέτει ότι μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του γιατρού από τον αθηναϊκό Τύπο, όταν έλαβε και η εκείνη αντίγραφα της δικογραφίας διαπίστωσε ότι πράγματι όλα όσα είχαν δημοσιευθεί ήταν αλήθεια και ο γιατρός τα είχε ισχυριστεί και έτσι προχώρησε στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του καθώς όλα τα παραπάνω «θίγουν ανεπανόρθωτα την τιμή και την υπόληψή της και την συκοφαντούν τόσο πανελληνίως όσο και τοπικώς σε μία μικρή κοινωνία όπως αυτή της Ρόδου, καθόσον είναι μία σοβαρή παντρεμένη γυναίκα 55 χρονών με 4 παιδιά και 2 εγγόνια».

Διαβάστε ακόμη

Διάσωση δύο επιβατών ιστιοφόρου στην Πάτμο

Αθωώθηκε 47χρονος Τούρκος που είχε συλληφθεί ως διακινητής

Φυλάκιση 8 μηνών σε 2 Ρομά για απάτη σε βάρος 72χρονου

Κάθειρξη 68 ετών επιβλήθηκε σε Σύριο διακινητή μεταναστών

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού