Συνελήφθη Ρώσος για κατοχή αρχαιοτήτων

Συνελήφθη Ρώσος  για κατοχή  αρχαιοτήτων

Συνελήφθη Ρώσος για κατοχή αρχαιοτήτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Για έναν τροχονομικό έλεγχο σταμάτησαν οι αστυνομικοί στην Κάλυμνο 41χρονο αλλοδαπό Ρωσικής καταγωγής και τελικά τον συνέλαβαν για κατοχή αρχαιοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το πρωί αστυνομικοί του νησιού εντόπισαν τον αλλοδαπό και θέλησαν να του κάνουν τροχονομικό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια όμως της έρευνας διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς ο Ρώσος έφερε μαζί του έναν ανιχνευτή μετάλλων και εξερευνητικό εξοπλισμό που αποτελούνταν από φτυάρι χειρός, σκεπάρνι, κιάλια και φακό κεφαλής.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι του 41χρονου Ρώσου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αρχαία χάλκινα νομίσματα και ένας ακόμα ανιχνευτής μετάλλων.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Λειτουργεί (επιτέλους) ιατρείο στην Ακρόπολη της Λίνδου

Κ. Νικολαΐδου: Είναι πολιτική απόφαση του περιφερειάρχη να ενσωματωθούν οι προκλήσεις της εποχής στο Οργανόγραμμα της ΠΝΑι

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις

Ρόδος: Αρνήθηκε ο 45χρονος ότι βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη στο μπάνιο

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου