Νέα αναπτυξιακή μορφή στο γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας

Νέα αναπτυξιακή μορφή στο γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας

Νέα αναπτυξιακή μορφή στο γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες για ν’ αλλάξει μορφή το γηπεδάκι του μπάσκετ στην περιοχή της Λειβάδας και να είναι έτοιμο όταν πρέπει να φιλοξενήσει αγώνες ακαδημιών του Αρχάγγελος ΑΣΚ, λειτουργώντας πρωτίστως αναπτυξιακά κι ως «προάγγελος» της κατασκευής του κλειστού εκεί.

Αυτές τις μέρες τοποθετείται ο ακρυλικός τάπητας και το έμβλημα του συλλόγου στον αγωνιστικό χώρο και θ’ ακολουθήσουν τα πλαστικά καθίσματα στην εξέδρα.

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα μπήκαν οι οκτώ προβολείς led και θα γίνει προσπάθεια για να συμπληρωθούν με άλλους τέσσερις. Οι μπασκέτες θα τοποθετηθούν τελευταίες, αν και τις έχει παραλάβει ήδη η διοίκηση του μπασκετικού συλλόγου κι αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω εργασίες έγιναν από τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του, Αλέξανδρο Κολιάδη, που είναι από καιρό δίπλα στην προσπάθεια αυτή.

Στο σημείο των αποδυτηρίων, όπου και θα λειτουργήσει κυλικείο, βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες η πέργκολα, αφού το τοπικό συμβούλιο Αρχαγγέλου προσέφερε την ξυλεία, η όλη κατασκευή πραγματοποιήθηκε με χορηγία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού, Νίκου Νικολή, ενώ εργάστηκαν εθελοντικά και τα μέλη του συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε λειτουργία και οι κάμερες με αισθητήρες, μετά από ενέργειες του χωρικού αντιδημάρχου, Γιώργου Πατσάη. Πάντα πιστός έτσι στο αρχικό του πλάνο, ο Αρχάγγελος ΑΣΚ θέλει να προσφέρει αληθινά στην ανάδειξη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής και νότιας Ρόδου, έχει την αθλητική αναγνώριση και μένουν τα τυπικά για να ενταχθεί και στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ανάρτηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ για τη συνέχεια των εργασιών στη Λειβάδα:

«Όλοι εμείς στον σύλλογο μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη, τον αντιδήμαρχο, Γεώργιο Πατσάη, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού, Νικό Νικολή, το τοπικό συμβούλιο Αρχάγγελου και τον πρόεδρο, Νίκο Διμέλη, βάλαμε στόχο να γίνει ξανά λειτουργικό το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στη Λειβάδα! Συνεχίζουμε βήμα-βήμα!»

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!