Ικανοποίηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ για τον κόμβο στη Λειβάδα

Ικανοποίηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ  για τον κόμβο στη Λειβάδα

Ικανοποίηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ για τον κόμβο στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Πρόσβαση με ασφάλεια θα έχουν όλοι όσοι στο μέλλον θα πρέπει να βρεθούν στην περιοχή της Λειβάδας με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους, καθώς δρομολογήθηκε μέσω της δημοπράτησης της σχετικής μελέτης, η κατασκευή ανισόπεδου κόμβου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όσοι περνούν από το σημείο έξω από τον Αρχάγγελο, στη στροφή για τη συγκεκριμένη περιοχή, είναι σε θέση να γνωρίζουν πως είναι αρκετά επικίνδυνο, ειδικά για τα βαρέα οχήματα. Με την κίνηση αυτή, ουσιαστικά γίνεται παραδεκτό πως η Λειβάδα αποτελεί ένα σημείο ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό και την παιδεία.

Εκεί υπάρχει το ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ, όπου και συνεχίζονται οι εργασίες από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, το κτήριο όπου θα στεγαστεί το νέο δημοτικό σχολείο και η εγκατάσταση του παλαιοντολογικού μουσείου. Αν ληφθεί υπόψη πως στο μέλλον θα τοποθετηθεί ο τάπητας του προπονητηρίου ποδοσφαίρου, ενώ υπάρχει και το αναψυκτήριο εκεί, γίνεται σαφές πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το έργο αυτό.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, ο Αρχάγγελος ΑΣΚ με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίηση, μιας και συνεχίζει τον αγώνα του σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών από τις ακαδημίες για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. εκφράζει την ικανοποίησή της για τη δημοπράτηση, εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της μελέτης κατασκευής ανισόπεδου κόμβου στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου.

Η σχεδιαζόμενη παρέμβαση στο οδικό δίκτυο, ώστε να αποκτήσει η Λειβάδα προσβασιμότητα μέσα σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, επιβεβαιώνει την κοινή αντίληψη πως η περιοχή συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και αναψυχής, ενώ υποδηλώνει την προσήλωση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και των συνεργατών του, στη δέσμευσή τους η Π.Ν.Α. να χρηματοδοτήσει την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Ελπίζουμε οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επισπεύσουν τις απαραίτητες ενέργειες, που θα δρομολογήσουν την κατασκευή του έργου».

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!