Διαρροή νερού στη Λαχανιά

Διαρροή νερού στη Λαχανιά

Διαρροή νερού στη Λαχανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 398 ΦΟΡΕΣ

Σε καταγγελία της η επιτροπή αγώνα κατοίκων της Νότιας Ρόδου, αναφέρει τα εξής:

«Από την Τετάρτη 3 Μαρτίου υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού στη Λαχανιά. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάσθηκε η βλάβη ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΡ από αγρότες της περιοχής. Τόσες μέρες χάνεται μεγάλη ποσότητα νερού από το φράγμα του Σκολωνίτη και αν δεν γίνει κάτι άμεσα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι αγρότες της Λαχανιάς και του Γενναδίου να μην έχουν νερό να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους τη φετινή σεζόν.

Από την Τετάρτη μέχρι και σήμερα αγρότες και κάτοικοι της περιοχής τηλεφωνούν συνεχόμενα στις βλάβες και ρωτούν με αγωνία πότε θα επισκευαστεί η ζημιά, όμως δεν παίρνουν καμία συγκεκριμένη απάντηση.

Η ΔΕΥΑΡ οφείλει να επιβάλει στον υπεύθυνο ιδιώτη εργολάβο να μεταβεί άμεσα για την επισκευή της ζημιάς. Υποτίθεται πως η δημοτική αρχή επέλεξε να προσλάβει ιδιωτική εργολαβική εταιρεία για τη Νότια Ρόδο, με στόχο όλες οι ζημιές να επισκευάζονται αυθημερόν και να μην υπάρχει σπατάλη νερού. Αν δεν μπορούν να πιέσουν την ιδιωτική εταιρεία, ας μεταβεί στην περιοχή η ΔΕΥΑΡ γρήγορα με δικά της συνεργία, για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η δημοτική αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ έχουν μεγάλες ευθύνες για τη μεγάλη σπατάλη χιλιάδων κυβικού νερού, το οποίο θα στερηθούν οι αγρότες του Γενναδίου και της Λαχανιάς τους επόμενους μήνες».

Διαβάστε ακόμη

Πορεία Μνήμης για την εισβολή στην Κύπρο

Ύποπτη και επικίνδυνη η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο Ροδίνι

Σε κακή κατάσταση η αγροτική οδοποιία στο Ασκληπειό

Έφθασε χθες στη Ρόδο το νέο τρενάκι της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ»

Τουρκία: Νέα Navtex στην ανατολική Μεσόγειο σε περιοχή που βαφτίζει «τουρκική υφαλοκρηπίδα»

Έκπτωση φόρου από 2% έως 4% για συνεπείς φορολογούμενους

ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher κοινωνικού τουρισμού

Θα παραχωρηθούν κτήρια στο Λιμενικό Ταμείο