Εργασίες καλλωπισμού κι εγκατάσταση εξοπλισμού στο γηπεδάκι της Λειβάδας

Εργασίες καλλωπισμού κι εγκατάσταση εξοπλισμού στο γηπεδάκι της Λειβάδας

Εργασίες καλλωπισμού κι εγκατάσταση εξοπλισμού στο γηπεδάκι της Λειβάδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Με το βάψιμο και τις εργασίες στα αποδυτήρια, όπως τον καθαρισμό και την εγκατάσταση εξοπλισμού στο κυλικείο, συνεχίζουν την προσπάθεια οι εθελοντές-μέλη του Αρχάγγελος ΑΣΚ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου ν’ αλλάξει μορφή προς το καλύτερο το ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ στη Λειβάδα. Εκτός από τα παραπάνω, πραγματοποιούνται κι εργασίες καλλωπισμού στον περιβάλλοντα χώρο, συνδράμοντας και οι υπάλληλοι της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου.

Η ανακοίνωση του Αρχάγγελος ΑΣΚ για τις εργασίες εκεί:
«Οι εργασίες συνεχίζονται με βάψιμο εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, αλλαγή στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, δενδροφυτεύσεις και καθαρισμό των αποδυτηρίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο, Νίκο Νικολή, για την προμήθεια κι εγκατάσταση του εξοπλισμού στο κυλικείο και στους υπαλλήλους της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά, πάντα με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και του προέδρου του, Αλέξανδρου Κολιάδη, του αντιδημάρχου, Γιώργου Πατσάη, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκου Διμέλη και του τοπικού συμβουλίου».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ήδη έχουν τοποθετηθεί στο γήπεδο οι οκτώ προβολείς led και θα γίνει προσπάθεια για να συμπληρωθούν με άλλους τέσσερις. Οι μπασκέτες θα τοποθετηθούν τελευταίες, αν και τις έχει παραλάβει ήδη από τον ΔΟΠΑΡ η διοίκηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ.

Στο σημείο των αποδυτηρίων, όπου και θα λειτουργήσει κυλικείο, βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες η πέργκολα, αφού το τοπικό συμβούλιο Αρχαγγέλου προσέφερε την ξυλεία, η όλη κατασκευή πραγματοποιήθηκε με χορηγία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού, Νίκου Νικολή, ενώ εργάστηκαν εθελοντικά και τα μέλη του συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε λειτουργία και οι κάμερες με αισθητήρες, μετά από ενέργειες του χωρικού αντιδημάρχου, Γιώργου Πατσάη.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις αποτελούν απλώς και μόνο την αρχή για να γίνει η περιοχή της Λειβάδας στον Αρχάγγελο το επίκεντρο του αθλητισμού για όλη τη Νότια Ρόδο. Σκοπός είναι να συνεχιστούν οι διαδικασίες απρόσκοπτα, προκειμένου να εκπονηθεί η μελέτη κατ’ αρχάς και να γίνει πραγματικότητα στη συνέχεια το κλειστό γήπεδο εκεί. Όλα αυτά φυσικά γίνονται με την αμέριστη στήριξη των γονιών των παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!