Το …παιχνίδι για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα σοβαρεύει

Το …παιχνίδι για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα σοβαρεύει

Το …παιχνίδι για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα σοβαρεύει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 523 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί με προσωπική-εθελοντική εργασία τα μέλη του Αρχάγγελος ΑΣΚ να κάνουν ό, τι μπορούν για να μετατραπεί σε αθλητικό στολίδι το ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ στη Λειβάδα, όμως ο σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου και οι προσπάθειες αφορούν καθαρά την ανάδειξη ταλέντων, γι’ αυτό το κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή θα συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτό.

Είναι άλλωστε γνωστές οι προσπάθειες μέσα από τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση κι έχουν να κάνουν κατ’ αρχάς με την εκπόνηση μελέτης κι από κει και πέρα με τα έργα πραγματοποίησής του ως ώθηση στην ανάπτυξη για την περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Παρόλα αυτά η χαρακτηριστική καθυστέρηση δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά ή δεν πάει… καθόλου, και οι παράγοντες με τον προπονητή του συλλόγου δεν μπορούν λόγω των οχλήσεων από τους γονείς των παιδιών στις ακαδημίες, να …απολογούνται για λογαριασμό άλλων.

Έτσι, χθες εξέδωσαν ανακοίνωση ώστε να ενημερώσουν τους γονείς μα και να ζητήσουν τις εξηγήσεις που πρέπει από τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη σε ό, τι αφορά τις δικές του σημαντικές κινήσεις για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Η ανακοίνωση:
«Το τελευταίο διάστημα, τα μέλη της διοίκησης του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. έγιναν αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων από γονείς και φίλους του συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τη στασιμότητα που παρατηρούν σε σχέση με τις διαδικασίες εκπόνησης μελέτης για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας.

Προκειμένου να αποφευχθούν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, η διοίκηση ξεκαθαρίζει προς όλους πως κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το ζωτικής σημασίας έργο να δρομολογηθεί, ωστόσο δεν είναι εκείνη που λαμβάνει τις αποφάσεις, ούτε είναι εκείνη που θα πρέπει να απολογηθεί στην απευκταία περίπτωση που οι υποσχέσεις προς την τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου μείνουν κενές περιεχομένου.

Οι επαφές των μελών του Δ.Σ. με τους αρμόδιους φορείς συνεχίζονται, οι θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τη χρηματοδότηση του έργου παραμένουν ακλόνητες και απομένει να επιβεβαιωθεί εμπράκτως το ίδιο για τις αντίστοιχες του Δήμου Ρόδου.

Προς ενημέρωση των γονέων και των φίλων του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ., πριν από λίγες μέρες η διοίκηση απευθύνθηκε επισήμως με επιστολή της στον ίδιο τον δήμαρχο Ρόδου κο Αντώνη Καμπουράκη, μεταφέροντας την αγωνία και τους προβληματισμούς της τοπικής αθλητικής κοινωνίας και αναμένει τα δικά του επόμενα βήματα».

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!