Μια αθέρα που κέντησε όσους έπρεπε, μπας και δούμε το κλειστό στη Λειβάδα

Μια αθέρα που κέντησε  όσους έπρεπε, μπας και δούμε  το κλειστό στη Λειβάδα

Μια αθέρα που κέντησε όσους έπρεπε, μπας και δούμε το κλειστό στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Σα να μου φαίνεται ότι ξεκινά να επιβάλλεται η τάξη βάσει των νόμων της Φυσικής, παρατηρείται δηλαδή κινητικότητα ως αποτέλεσμα της αντίδρασης-επακόλουθου δράσης προσώπων μέσω συγκεκριμένης κατάστασης.

Δεν ξέρω πόσοι το περίμεναν, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν ξέχασε το Μνημόνιο Συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού κι Αθλητισμού με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υπογραφές από τον Φεβρουάριο του 2020 στη Περιφέρεια. Ως έκπληξη ευχάριστη, λοιπόν, μπορούμε να θεωρήσουμε την παράδοση δύο τύπων μελετών στον Αλέξανδρο Κολιάδη, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησης σε πρώτη φάση του κλειστού στον Αρχάγγελο και την περιοχή της Λειβάδας.

Αυτό γεμίζει με χαρά τους ανθρώπους του Αρχάγγελος ΑΣΚ κι αισιοδοξία ότι μέσα στην επόμενη τριετία, στη χειρότερη, θα υπάρχει πια έτοιμο προς χρήση το γήπεδο ως «πνοή» του αθλητισμού σ’ ένα μεγάλο κομμάτι του νησιού. Σαν ο τελευταίος τροχός της αμάξης, χαίρομαι κι εγώ γιατί έδωσα μαζί με τους υπόλοιπους μια κλωτσιά στο… βαρέλι για να ξεκινήσει να κυλά και να φτάσει ελεγχόμενο εκεί όπου πρέπει, χωρίς να σακατέψει με το βάρος του κανέναν. Αν αποτέλεσα μάλιστα το σκλήθρο που ενόχλησε την παλάμη κάποιων και τους πόνεσε, αυτό με γεμίζει ικανοποίηση.

Μια αθέρα που κέντησε, όπως λέμε και στην αρχαγγελίτικη γλώσσα (όχι διάλεκτο) κι έμεινε μέσα στο δέρμα έως ότου το αίμα να τη σαπίσει ή να την κάνει ένα με τον οργανισμό. Ετούτη εδώ η στήλη με διέλυσε και αποκάλυψε δυνάμεις άγνωστες προς εμένα, δυνάμεις προερχόμενες από έναν μηχανισμό κρυμμένο μα χρήσιμο στην άμυνά μου ως ανθρώπου κι επαγγελματία.

Το πόδι μου πόνεσε από την πρώτη κλωτσιά, όμως αν χρειαστεί θα δώσω μαζί με τους ανθρώπους από τον Αρχάγγελο κι άλλες, όσες χρειάζονται, αν ξαναβρεθούν μπροστά μας βαρέλια κάθε απόχρωσης και… χαρακτήρα. Λένε, εγώ δεν ξέρω, ότι μέχρι το τέλος του 2021 μπορεί να δημοπρατηθεί το έργο. Έως τότε στενή παρακολούθηση, παιδιά, γιατί, επαναλαμβάνω: η δράση φέρνει αντίδραση…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!