Το γηπεδάκι της Λειβάδας παραδίδεται στη νεολαία του Αρχαγγέλου

Το γηπεδάκι της Λειβάδας παραδίδεται στη νεολαία του Αρχαγγέλου

Το γηπεδάκι της Λειβάδας παραδίδεται στη νεολαία του Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 335 ΦΟΡΕΣ

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο Αρχάγγελος ΑΣΚ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρα 19.00 τη λιτή εκδήλωση για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή της Λειβάδας. Σ’ αυτήν θα παραβρεθούν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού, Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ο χωρικός αντιδήμαρχος, Γιώργος Πατσάης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκος Διμέλης. Εκεί λοιπόν θα κάνουν δηλώσεις σε εκπροσώπους του Τύπου που θα είναι οι μόνοι προσκεκλημένοι, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για το νησί κι αποδεικνύει περίτρανα πώς το μεράκι και το πάθος ανθρώπων με αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα αν συνδυαστεί και με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εδώ κι έναν χρόνο παράγοντες και φίλοι του συλλόγου δούλεψαν εθελοντικά με αποτέλεσμα η εγκατάσταση να γίνει …αγνώριστη και να μπορεί να φιλοξενεί τουρνουά αναπτυξιακών κατηγοριών. Αυτό βεβαίως είναι μόνο η αρχή, αφού κύριος σκοπός είναι να κατασκευαστεί δίπλα από το γηπεδάκι, το κλειστό, με τις διαδικασίες σύνταξης της μελέτης να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Μετά από συντονισμένες κινήσεις έγινε προμήθεια νέων ταμπλό, βάφτηκε με ειδικό χρώμα ο αγωνιστικός χώρος και οι εξέδρες, τοποθετήθηκε το λογότυπο του συλλόγου κι έγινε περίφραξη. Επίσης τοποθετήθηκαν κάμερες ασφαλείας, νέοι προβολείς, σύστημα wifi, ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια και διαμορφώθηκαν καταλλήλως οι χώροι για ιατρείο, γραφεία και κυλικείο, ενώ έξω απ’ αυτά υπάρχει μια καλαίσθητη ξύλινη πέργκολα.

Να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις του συλλόγου θα πραγματοποιούνται στο γηπεδάκι του προαυλίου στο 2ο δημοτικό σχολείο Αρχαγγέλου, ενώ στη Λειβάδα θα φιλοξενούνται μόνο οι φιλικοί αγώνες από τον Σεπτέμβριο πια.

Το γηπεδάκι της Λειβάδας όπως ήταν πριν ένα χρόνο
Το γηπεδάκι της Λειβάδας όπως ήταν πριν από ένα χρόνο
Η …αγνώριστη εγκατάσταση μετά από εθελοντική δουλειά
Η …αγνώριστη εγκατάσταση μετά από εθελοντική δουλειά

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!