Εγκαίνια μεθαύριο στη Λειβάδα μόνο γι’ ανοιχτόμυαλους…

Εγκαίνια μεθαύριο στη Λειβάδα μόνο γι’ ανοιχτόμυαλους…

Εγκαίνια μεθαύριο στη Λειβάδα μόνο γι’ ανοιχτόμυαλους…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 231 ΦΟΡΕΣ

Το γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας μεθαύριο θα παραδοθεί μέσα από μια λιτή εκδήλωση σε όλους όσοι πρέπει: στα πιτσιρίκια από τον Αρχάγγελο με όρεξη και πάθος ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αρκετές φορές έχω αναφερθεί μέσω του ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο έργο, γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει είδηση τη σημασία του αυτή την περίοδο.

Μιλάμε για μια εγκατάσταση παρατημένη στο έλεος του θεού που μια «χούφτα» άνθρωποι το ‘βαλαν πείσμα να την αναδείξουν και να την εκμεταλλευτούν, μήπως και στο μέλλον αναδειχθεί κάνα ταλεντάκι από την περιοχή.
Με εθελοντική δουλειά άλλαξε μορφή σε κάθε σημείο της, κι επειδή ήμουν κάποιες στιγμές παρών, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι με πόσο πάθος εργάστηκαν όλοι εκεί, χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση, αξιοποιώντας χρόνο που θα μπορούσαν να διαθέσουν για τις οικογένειές τους.

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό το έργο ολοκληρώθηκε χωρίς να δώσει κανείς ούτε μια δραχμή (πρέπει να ‘χω μεγαλώσει πολύ…), σίγουρα όμως δαπανήθηκαν πολύ λιγότερες απ’ ό, τι αν εκπονούνταν μελέτες ανάδειξης της περιοχής…

Όταν αυτοί οι άνθρωποι από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ κατάφεραν αυτοδιοικητικούς, όχι μόνο να κινηθούν και να αξιοποιήσουν τη θέση τους, αλλά και να ‘ναι εκεί κάθε μέρα και να συμβάλλουν με χειρωνακτική εργασία, μπορεί ακόμα κι ο πιο βλάκας να κατανοήσει το μέγεθος του έργου.

Ξέρω πως εδώ κι έναν χρόνο σάς έχω …πρήξει με αναφορές στην κίνηση αυτήν την εθελοντική, σε μια περίοδο που ο εθελοντισμός μάλιστα έχει γίνει της… μόδας, πρέπει όμως όσοι αξίζει να το μάθουν και να σταματήσουν να κλαίνε τη μοίρα τους για το χάλι του ροδίτικου αθλητισμού σε αρκετούς τομείς.

Για λόγους αποφυγής του συνωστισμού, μεθαύριο στο γηπεδάκι θα βρεθούν μόνο όσοι βοήθησαν κι αυτό είναι το καλύτερο, γιατί αλλιώς θα ‘χαμε τη γνωστή …παρέλαση πριν έρθει στον ασημένιο δίσκο το ψαλίδι, με μια κορδέλα χωρίς χρώμα.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!