Παρουσία δημάρχου τα εγκαίνια του γηπέδου στη Λειβάδα

Παρουσία δημάρχου τα εγκαίνια  του γηπέδου στη Λειβάδα

Παρουσία δημάρχου τα εγκαίνια του γηπέδου στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα τους παράγοντες του Αρχάγγελος ΑΣΚ στη λιτή εκδήλωσή τους για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης εγκατάστασης μπάσκετ στην περιοχή της Λειβάδας.

Γνωρίζοντας τις προσπάθειες εδώ κι ένα χρόνο από εθελοντές για ν’ αλλάξει μορφή προς το καλύτερο το γηπεδάκι εκεί, ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης, θέλησε να παρευρεθεί και να συγχαρεί ο ίδιος όλους όσοι προσπάθησαν ώστε η περιοχή ν’ αποτελέσει έναν «πνεύμονα» ανάπτυξης του αθλητισμού για όλη τη Νότια Ρόδο.

Ο Αντώνης Καμπουράκης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή εθελοντική κίνηση και στο ότι επέλεξε να περάσει το απόγευμά του ωραία, δίπλα σε ανθρώπους αξιόλογους.

Επίσης δήλωσε πως θα κάνει ό, τι μπορεί για να γίνει πραγματικότητα το κλειστό γήπεδο στη Λειβάδα, αφού πριν ακόμη εκλεγεί δήμαρχος Ρόδου είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του Αρχάγγελος ΑΣΚ το 2018, παρουσία του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Τότε είχε δεσμευτεί πως το έργο αυτό θα δημοπρατηθεί και θα κατασκευαστεί, για να το εγκαινιάσει από τη θέση του πρώτου πολίτη του νησιού.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, ήταν από τους ανθρώπους που συνεισέφεραν απίστευτα στο να αποπερατωθούν σωστά κι όσο γίνεται πιο σύντομα οι εργασίες ανακαίνισης της εγκατάστασης. Tο παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου, Τσαμπίκος Δέμελος, με κάποια από τα μέλη του συλλόγου.

Ανέφερε πως αυτός είναι κι ο σκοπός της δημοτικής αρχής: να δοθεί μεγάλη σημασία στις εγκαταστάσεις του νησιού και να γίνουν πραγματικά έργα πνοής που θα μείνουν για χρόνια στη νεολαία του. Κατά την παρουσία του δημάρχου εκεί, έγινε ξενάγηση στο χώρο κι ενημερώθηκε πλήρως για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι να πάρει το γήπεδο την υπάρχουσα μορφή του, προκειμένου από τον Σεπτέμβριο να φιλοξενεί φιλικά τουρνουά ακαδημιών με ομάδες από το νησί. Στην εγκατάσταση βρέθηκε επίσης ο Νίκος Νικολής, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού, από τους πρωτεργάτες της κίνησης στη Λειβάδα που με προσωπική εργασία γι’ αρκετές μέρες βοήθησε στο ν’ αλλάξει προς το καλύτερο το γήπεδο.

Εκεί ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πατσάης και Τσαμπίκα Κιαχαγιά που κι αυτοί έβαλαν το «λιθαράκι» τους στην όποια αλλαγή, όπως επίσης ο Τηλέμαχος Καμπούρης. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκος Διμέλης, ο οποίος είχε συνεισφορά με τη διάθεση υλικού και του τεχνικού προσωπικού στο έργο.

Τη διοίκηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Στέφανος Καραολάνης, καθώς και οι Σάκης Καλόφωνος (Γενικός Γραμματέας), Τσαμπίκος Σταυριανός (αντιπρόεδρος), Αντώνης Σαρικάς (ταμίας), Αντώνης Φουτούλης (γενικός αρχηγός), Τσαμπίκος Σαρικάς (υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων), Παύλος Ντοκοουπίλ (υπεύθυνος Τύπου κι επικοινωνίας) και Μανώλης Μακιάρης (νομικός σύμβουλος) μαζί με τον προπονητή, Σταμάτη Χατζόπουλο.

Τέλος, στο πλαίσιο μιας συμβολικής κίνησης ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το γήπεδο της Λειβάδας επισκέφτηκε και ο Βασίλης Ορφανός, πρωταθλητής σε αγώνες μοτοσικλέτας, ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στο Ράλι Ντακάρ.

Να σημειώσουμε ότι στη λιτή εκδήλωση δεν προσεκλήθη φίλαθλος κόσμος, παρά μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου προς αποφυγή του συνωστισμού.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!