Διάκριση του Πανορμίτειου Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Σύμης

Διάκριση του Πανορμίτειου Γυμνασίου  και Λυκειακών Τάξεων Σύμης

Διάκριση του Πανορμίτειου Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Σύμης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1455 ΦΟΡΕΣ

Για το έργο eTwinning «It’s my Europe too»

Το Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης υλοποίησε το έργο eTwinning “It’s my Europe too” κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ Λυκείου συνεργάστηκαν με 10 σχολεία της Ευρώπης έχοντας ως στόχο να μάθουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους εκπροσώπους του.

Οι μαθητές κατανόησαν μέσω των βιωμάτων που απεκόμισαν από το πρόγραμμα την αξία της πολιτιστικής ποικιλομορφίας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιπρόσθετα, καλλιέργησαν συναισθήματα ισότητας και σεβασμού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρόγραμμα έμαθαν τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Ευρωκοινοβουλίου και ήρθαν σε επαφή με πολλά εν ενεργεία μέλη του.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε διακρατικές ομάδες και προσέγγισαν ομαδοσυνεργατικά θέματα της Ε.Ε. Κορύφωση ήταν η συνάντηση με τους Ευρωβουλευτές κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο και κ. Andrea Caroppo στον φυσικό τους χώρο.

Οι μαθητές οργάνωσαν και διαχειρίστηκαν την εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο “Online Event - Learning from the Experts” όπου έθεσαν τα ερωτήματά τους στους δύο Ευρωβουλευτές.
Το Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης διακρίθηκε με την ετικέτα ποιότητας του έργου “It’s my Europe too” και προσδοκά σε άλλα προγράμματα και διακρίσεις.

Διαβάστε ακόμη

Μεγαλύτερα υδροφόρα πλοία ζητά από τον πρωθυπουργό, ο δήμαρχος Σύμης

Μονάδα αφαλάτωσης στη Σύμη

10.600 κιλά πλαστικού συλλέχθηκαν από τη θάλασσα της Σύμης

Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Η Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, χαρακτηριστικό παράδειγμα οχυρωμένου μοναστηριακού συγκροτήματος της περιόδου της ιπποτοκρατίας

Συνελήφθη ο κυβερνήτης σκάφους που μετέφερε μετανάστες στη Σύμη

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Προφυλακίστηκε 19χρονος Σύριος για μεταφορά μεταναστών στη Σύμη