ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Έλληνας …και με τη βούλα

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Έλληνας …και με τη βούλα

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Έλληνας …και με τη βούλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 228 ΦΟΡΕΣ

Την απόκτηση του Γιάννη Έλληνα και επίσημα ανακοίνωσε χθες η ΑΕ Κατταβιάς. Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν στον δυναμικό τους έναν πολύ έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αναμένεται να τους βοηθήσει σημαντικά, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Έλληνα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Τέλος, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγεία».

Και επίσημα «τέλος» ο Κρητικός
Στο μεταξύ, η διοίκηση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Βασίλη Κρητικό. Ειδικότερα: «Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κρητικό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας».

Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φοίβο, με την ομάδα της Κρεμαστής να ανακοινώνει χθες τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής, με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κρητικού. Ο Βασιλης αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στην ομάδα της ΑΕ Καταβιας. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν με υγεία».

Διαβάστε ακόμη

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου