Δηλώσεις απίστευτες, σάτιρα και στασιμότητα στο θέμα του κλειστού στη Λειβάδα

Δηλώσεις απίστευτες, σάτιρα και στασιμότητα στο θέμα του κλειστού στη Λειβάδα

Δηλώσεις απίστευτες, σάτιρα και στασιμότητα στο θέμα του κλειστού στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Είναι, αλήθεια, συγκλονιστικό αυτό το αλισβερίσι σωμάτων και ψυχών μέσα από την πένα και τις φράσεις, καθώς ρισκάρεις και καταπιάνεσαι με κάτι ευαίσθητο δημοσιογραφικά και χωρίς να σκοπεύεις στο οποιοδήποτε όφελος, πέραν από το να κάνεις τη δουλειά σου.

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταποντιστείς στη σιωπή, μα το να προσμετράς τις αντιδράσεις των αναγνωστών σου έχει μια μαγεία και δεν ξεπληρώνεται, όσο κι αν αρκετά κοντινά σου πρόσωπα αμφιβάλλουν γι’ αυτό.

Δεν ήταν, που λέτε, ν’ ασχοληθώ με την …απίστευτη δήλωση του Γιώργου Χατζημάρκου για το νέο κλειστό ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην πόλη της Ρόδου κι αμέσως ξεκίνησε το …ματς μηνυμάτων ως αποτέλεσμα της σατιρικής έως έναν βαθμό, κριτικής. Βάσει των εμπειριών και της ιδιοσυγκρασίας των αναγνωστών, χαρακτηρίστηκα από τρελός έως εμπαθής, άθυρμα κι εγκάθετος.

Σπεύδω να διευκρινίσω πως οι χαρακτηρισμοί αυτοί «εκτοξεύτηκαν» από αναγνώστες και μόνο κι όχι πολιτικά πρόσωπα ή πολιτικάντηδες, όπως πολλοί μπορούν να φανταστούν. Στέκομαι όμως περισσότερο στα σχόλια των… άλλων για εύστοχες παρατηρήσεις και μεστό λόγο μέσα από το προαναφερόμενο κείμενο της στήλης αυτής, της τόσο …αγαπημένης σε πολλούς.

Κατ’… εντολήν λοιπόν, αυτών των τελευταίων δρω και σπεύδω να «χρωματίσω» γι’ άλλη μια φορά τη σιγή ιχθύος απ’ όλους τους φορείς που στάθηκαν στο πλευρό των παραγόντων του Αρχάγγελος ΑΣΚ, προκειμένου η περιοχή της Λειβάδας να γίνει σημείο αναφοράς πολιτισμού με το νέο κλειστό της γυμναστήριο.

Είναι και η δυσαρέσκεια των γονέων στον Αρχάγγελο κι όλων όσοι πίστεψαν ότι έστω μια φορά μπορούν να γίνουν ειλικρινείς δηλώσεις, μακριά από την αναζήτηση «ψηφοθηρικών» πόρων. Αυτή η αποστασιοποίηση είναι πιθανώς η νηνεμία έως ότου να ξεσπάσει η θύελλα με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Όταν είσαι πραγματικά τσακισμένος από υποσχέσεις αναζητάς το βλέμμα ειλικρίνειας κι αυτό «χαράχτηκε» την περασμένη πενταετία δυστυχώς στα πρόσωπα αρκετών. Η κινητοποίηση άλλωστε ήταν μεγάλη με αγνές σίγουρα προθέσεις, μα η ανάσα αυτή της απογοήτευσης και του προβληματισμού δημιουργεί ωστικό κύμα μεγάλης δυστυχώς ακτίνας…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!