Μέχρι την έναρξη εργασιών στη Λειβάδα μεσολαβεί μια …αιωνιότητα και μια μέρα

Μέχρι την έναρξη εργασιών στη Λειβάδα μεσολαβεί  μια …αιωνιότητα και μια μέρα

Μέχρι την έναρξη εργασιών στη Λειβάδα μεσολαβεί μια …αιωνιότητα και μια μέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 375 ΦΟΡΕΣ

Όχι! Την αλήθεια πρέπει να την πούμε: η δήλωση του Γιώργου Χατζημάρκου στο Kosmos Tv ήταν ό,τι έπρεπε αυτές τις μέρες κι επανέφερε στη θέση τους πολλές …καρδιές στον Αρχάγγελο.

Βεβαίως η υπόσχεση δημοπράτησης του κλειστού της Λειβάδας κι έναρξης εργασιών στο προπονητήριο του 9χ9 είναι τ’ αυτονόητα, όμως προς το παρόν υπάρχει, λέει, ένα δημοσιονομικό έλλειμμα που θα καλυφθεί οσονούπω. Από την υπόσχεση και τη δημοπράτηση έως την έναρξη των εργασιών μπορεί να μεσολαβήσει μια… αιωνιότητα και μια μέρα, αλλά τουλάχιστον δεν έμειναν τα λόγια στον …αέρα. Με βάση την πρόσφατη δήλωση του περιφερειάρχη γι’ αναζήτηση χώρου όπου και θα κατασκευαστεί νέο κλειστό ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τον Κολοσσό, η τελευταία εξέλιξη μπορεί, έστω και δύσκολα, να χαρακτηριστεί ευοίωνη.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν εφησυχάζουν με τίποτε τους παράγοντες στον Αρχάγγελος ΑΣΚ και περισσότερο τους γονείς δεκάδων παιδιών που αναζητούν ένα αληθινά πολλά υποσχόμενο αθλητικό μέλλον. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνά κανείς ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει το «γιαπί» του νέου δημοτικού σχολείου και …κάτι από το παλαιοντολογικό μουσείο που μπορούν στο μέλλον ν’ αναδείξουν τον «πνεύμονα» αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού στη Νότια Ρόδο γενικώς.

Ήδη πάντως τον Φεβρουάριο τον… φάγαμε και πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να ξεκινήσουν οι όποιες διαδικασίες ανάδειξης του κλειστού γηπέδου, γι’ αυτό αφού έγινε υπομονή τουλάχιστον μια πενταετία, αξίζει η στάση αναμονής μήπως κι αποδειχτεί ότι, όσα συμβαίνουν σε κάθε επίπεδο και πλαίσιο είναι για καλό. Το θέμα αυτό άλλωστε ανέδειξε και το ΚΙΝ.ΑΛ. στη Βουλή πριν από δύο ημέρες με ερώτηση από τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Κώστα Σκανδαλίδη προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Όχι, το λέμε για ν’ αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να μην έχουμε άλλα… Από κει προς το παρόν δεν μπορούμε να ‘χουμε εξέλιξη, εκτός του ότι έγινε κι εκεί άλλη μια αρχή. Στο φουαγιέ λοιπόν, περιμένετε, κυρίες και κύριοι…
ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!