Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Πάσχα 2022» από τον ΔΟΠΑΡ

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Πάσχα 2022» από τον ΔΟΠΑΡ

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Πάσχα 2022» από τον ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας, διοργανώνει στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων αγώνες ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Οι αγώνες «Πάσχα 2022» θα διεξαχθούν από 25 έως και 28 Απριλίου σε Παστίδα, Κρεμαστή, Μαριτσά και Ιάλυσό, ενώ θα δώσουν το «παρών» οι Champion Κύπρου, ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, ο Ιάλυσος, ο Φοίβος, ο Ηρακλής Μαριτσών κι ο Αστέρας Παστίδας.

Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός από τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αποκομίζουν οι μικροί αθλητές με τη συμμετοχή τους, είναι και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων, η οποία την καθιστά παράγοντα ευρύτερης σύσφιξης των σχέσεων με τα γειτονικά νησιά.
Γνώμονας είναι πάντα η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και κατ’ επέκταση η προβολή του νησιού μας όχι μόνο ως τουριστικού αλλά και ως αθλητικού προορισμού με τη διεξαγωγή αγώνων που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αθλημάτων.

Υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση αποτελεί η προσκόμιση των καταστάσεων συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής) πριν από τους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας