Βαρύτατες ποινικές διώξεις σε 47χρονο για ασελγείς πράξεις σε δύο ανήλικες

Βαρύτατες ποινικές διώξεις σε 47χρονο για ασελγείς πράξεις σε δύο ανήλικες

Βαρύτατες ποινικές διώξεις σε 47χρονο για ασελγείς πράξεις σε δύο ανήλικες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2590 ΦΟΡΕΣ

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έκανε τίποτα και θα απολογηθεί την Πέμπτη

Βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου στον 47χρονο που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, για ασελγείς πράξεις που φέρεται να ενήργησε σε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Πολυξένη Χατζηγιάννη και Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθη χθες το μεσημέρι ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως και τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για:


• Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατά συρροή
• Κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου
• Κατάχρηση ανηλίκων υπό τη μορφή της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Ο 47χρονος παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία έως το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Απριλίου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης χθες (Δευτέρα 4 Απριλίου) τα μεσάνυκτα όταν η μητέρα της 14χρονης κοπέλας τηλεφώνησε στην αστυνομία και ζήτησε συνδρομή προκειμένου να υποδείξει έναν άνδρα που επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη κόρη της και μία φίλη της.


Ωστόσο μέχρι να πάνε οι αστυνομικοί εκεί, ειδοποιήθηκαν εκ νέου ότι τόσο οι οικογένειες των δύο κοριτσιών όσο και ο καταγγελόμενος οδεύουν προς την αστυνομία προκειμένου να υποβάλλουν και οι δύο πλευρές μηνύσεις. Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του ενός εκ των δύο κοριτσιών πληροφορούμενος τι είχε συμβεί, μετέβη στο σπίτι του 47χρονου και του επιτέθηκε φραστικά χειροδικώντας μάλιστα σε βάρος του.


Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία αλλά και τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, τα δύο κορίτσια γνώριζαν τον 47χρονο που ασχολείται με εθελοντισμό και αθλητισμό και μάλιστα είχαν και οι ίδιες συμμετάσχει ως εθελόντριες. Στο πλαίσιο αυτό δύο φορές είχαν μεταβεί μαζί του σε αποθήκη που διαθέτει ο 47χρονος όπου υπάρχουν όργανα γυμναστικής χωρίς να γίνει κάτι.


Όμως προχθές, (Κυριακή 3 Απριλίου 2022) λίγο πριν από τις οχτώ το βράδυ ο 47χρονος κατηγορείται ότι συνάντησε στο δρόμο τις δύο ανήλικες και τους είπε να πάνε και πάλι στην αποθήκη. Μάλιστα ο 47χρονος φέρεται να τους ζήτησε να ελέγξουν πριν μπουν ότι δεν θα τους δει κάποιος. Σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών όταν μπήκαν μέσα, ο φωτισμός ήταν ελάχιστος και ο 47χρονος κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να τις θωπεύει, κάτι που διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ οι ανήλικες από φόβο δεν αντέδρασαν.


Κάποια στιγμή του είπαν ότι έχουν αργήσει και θα τους ψάχνουν οι γονείς τους και τότε έφυγαν ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται να τους είπε πως «ότι έγινε να μείνει μεταξύ τους».
Πάντως ο 47χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως οι ανήλικες του ζήτησαν συμβουλές για το πώς θα αδυνατίσουν και πως τη συγκεκριμένη φορά που τους είπε ότι θα είναι στο γυμναστήριο και αν θέλουν να πάνε και εκείνες εκεί, απλώς τους έκανε συζήτηση για το αλκοόλ και όταν κουράστηκαν τα κορίτσια έφυγαν. Ο ίδιος δηλώνει ότι ουδέποτε τις άγγιξε ή έκανε το παραμικρό από αυτά που του καταλογίζουν, ενώ αναλυτικά εξηγήσεις για την υπόθεση θα δώσει την Πέμπτη στην ανακρίτρια Ρόδου.


Σημειώνεται πως ο 47χρονος έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες σε βάρος του γονέα που τον χτύπησε για εξύβριση, σωματική βλάβη κ.α.

Ο 47χρονος κρατείται έως ότου προσαχθεί για ανάκριση.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθεροι οι 4 Παλαιστίνιοι που φωτογράφισαν ναυτική βάση

«Δεν είμαστε εμείς οι διακινητές» ισχυρίστηκαν ο Σύριος και ο Τούρκος

Συνελήφθησαν 35χρονος και 37χρονος στη Ρόδο για κλοπή ειδών ρουχισμού από δωμάτιο ξενοδοχείου

Κινητοποίηση του Λιμενικού χθες στο Αγαθονήσι λόγω μηχανικής βλάβης θαλαμηγού

Είκοσι συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα στο Νότιο Αιγαίο στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων

Συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Εντοπισμός 22 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους κατόπιν καταδίωξης στη Λέρο

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας – Περισυνελέγησαν 77 άτομα