Εξηγήσεις από τον περιφερειάρχη ζητούν οι γονείς για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα

Εξηγήσεις από τον περιφερειάρχη ζητούν οι γονείς  για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα

Εξηγήσεις από τον περιφερειάρχη ζητούν οι γονείς για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 634 ΦΟΡΕΣ

Η… στασιμότητα στις εξελίξεις και η πιθανότητα ν’ αποτελέσει η κατασκευή του κλειστού στην περιοχή της Λειβάδας μια πομφόλυγα που μπορεί να σκάσει, αποτελώντας ένα… τρικ από την πλευρά της Περιφέρειας, έκανε τους γονείς των αθλητών στον Αρχάγγελός ΑΣΚ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έτσι, συστήθηκε μια επιτροπή με σκοπό να συναντηθεί στο άμεσο μέλλον με τον Γιώργο Χατζημάρκο και να δοθούν σαφείς εξηγήσεις για το πού βρίσκεται ακριβώς το θέμα, έστω της δημοπράτησης του έργου αθλητικής πνοής της Νότιας Ρόδου γενικότερα.
Κατ’ αρχάς έγιναν οι απαραίτητες επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Νίκο Νικολή, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου Νικόλαο Διμέλη. Όλοι τους δήλωσαν τη στήριξη, φυσικά, για τη συνέχεια και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η επιτροπή αυτή να τα… πει από κοντά με τον περιφερειάρχη.

Ν’ αναφερθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε σε εκπομπή του Kosmos Tv ότι το αργότερο ως τον Ιούνιο θα βρεθούν οι πόροι για τις όποιες διαδικασίες, αφού καλυφθεί ένα δημοσιονομικό έλλειμμα. Το θέμα λοιπόν, είναι καθαρά χρηματοδοτικό και μένει να ετοιμαστούν τα τεύχη της δημοπράτησης, για να πάρει το έργο τον δρόμο του, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη επιτροπή, μάλιστα, ζήτησε να συναντηθεί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που παρέπεμψε στην Περιφέρεια και τον Δήμο για περισσότερα… Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι καθαρά των γονέων κι όχι του μπασκετικού συλλόγου από τον Αρχάγγελο, αν κι έχει τη στήριξή του αφού ο στόχος είναι κοινός, ενώ τ’ άτομα που την αποτελούν έχουν τη στήριξη όλων όσοι έχουν αθλητές-αθλήτριες στις ακαδημίες.

Συγκεκριμένα την απαρτίζουν οι: Τσαμπίκα Σαρικά, Νίκος Σαρικάς, Γιώργος Κολιάδης, Χρύσα Ρούσου, Γιώργος Καλορμάκης, Τάσος Δημητριάδης, Τσαμπίκος Μάγγος και Δημήτρης Σαραγάς.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!