Ευτυχώς οι διαμαρτυρίες των πολιτών βρίσκουν λύση

Ευτυχώς οι διαμαρτυρίες των πολιτών βρίσκουν λύση

Ευτυχώς οι διαμαρτυρίες των πολιτών βρίσκουν λύση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 513 ΦΟΡΕΣ

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Δεν έχουμε παράπονο από τους αρμόδιους φορείς, που όποτε αναδεικνύουμε μια κακοτεχνία που τους αφορά, το αργότερο σε δύο ημέρες, έχει βρεθεί λύση και έχει αποκατασταθεί το όποιο πρόβλημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η δημοσίευση για επικινδυνότητα σε παιδική χαρά στα Κοσκινού, που έπειτα από λίγες ημέρες, το θέμα λύθηκε και τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν.

Αναγνώστρια της «Ροδιακής» που είχε στείλει μήνυμα ζητώντας τη δημοσιοποίηση του θέματος, αναφέροντας ότι λείπει προστατευτικό κάγκελο στην τσουλήθρα, ότι οι βίδες είναι χαλαρωμένες και ότι η παιδική χαρά ήταν γεμάτη σκουπίδια, απέστειλε εκ νέου μήνυμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανάδειξη του θέματος. Πήγα εχθές με τον γιο μου στην παιδική χαρά και ευτυχώς οι αρμόδιοι έβαλαν ξανά το κάγκελο που έλειπε, επίσης άλλαξαν και όλες τις βίδες που ήταν χαλαρωμένες, όπως και τα σκουπίδια ήταν μαζεμένα.

Για την ακρίβεια το κάγκελο το αντικατέστησαν με καινούργιο, προφανώς είχαν σκοπό να το αλλάξουν γι’ αυτό και το αφαίρεσαν, ίσως θορυβήθηκαν από τη δημοσιότητα που πήρε και επέσπευσαν τις εργασίες. Σας στέλνω και φωτογραφία με το πώς είναι τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για μια ακόμα φορά, να είστε καλά». Και επειδή εκτός από τα κακώς κείμενα, πρέπει να αναδεικνύουμε και όταν πραγματοποιούνται όμορφα πράγματα, σήμερα δημοσιεύουμε τη φωτογραφία με την παιδική χαρά την κατάσταση που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες και που ελπίζουμε ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται.

Λ.Τ.

Διαβάστε ακόμη

Καθαρισμοί και αποψιλώσεις...

Παλιά Πόλη, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κράχτες»

Πορεία Μνήμης για την εισβολή στην Κύπρο

Ύποπτη και επικίνδυνη η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο Ροδίνι

Σε κακή κατάσταση η αγροτική οδοποιία στο Ασκληπειό

Έφθασε χθες στη Ρόδο το νέο τρενάκι της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ»

Τουρκία: Νέα Navtex στην ανατολική Μεσόγειο σε περιοχή που βαφτίζει «τουρκική υφαλοκρηπίδα»

Έκπτωση φόρου από 2% έως 4% για συνεπείς φορολογούμενους