Αθλητές από τους «Πιγκουίνους» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Αθλητές από τους «Πιγκουίνους» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Αθλητές από τους «Πιγκουίνους» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 361 ΦΟΡΕΣ

Με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση που είχε ποτέ η ομάδα των «Πιγκουίνων» σε θερινό πρωτάθλημα, εξασφάλισε συμμετοχή στη 2η φάση του Πανελλήνιου Κολύμβησης. Τέσσερις αθλητές προκρίθηκαν, επιτεύχθηκαν οκτώ όρια σε αγωνίσματα, δύο προκρίσεις με θέσεις και 30/37 ρεκόρ είναι ο απολογισμός της 1ης φάσης του πρωταθλήματος.

Από την αποστολή της ομάδας από τη Ρόδο ξεχώρισε κατ’ αρχάς με τις επιδόσεις του ο Θαρρενός Μπιλιάς που κατάφερε να πιάσει το όριο στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 29.48, ενώ στο χειμερινό πρωτάθλημα είχε κολυμπήσει 32.17. Ο Γιώργος Λυμπέρης στα 200μ ύπτιο σημείωσε χρόνο 2:28.76 από 2:45.09 τον χειμώνα, ενώ η Ιόλη Μογλάλη πέτυχε τρία όρια, όσα κι ο Βασίλης Σταυριανάκης.

Όλοι οι αθλητές-αθλήτριες που συμμετείχαν έκαναν εξαιρετική προσπάθεια με μεγάλη βελτίωση στα αγωνίσματα τους, πετυχαίνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Δύο αθλητές μάλιστα, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε αγώνες κολύμβησης με σπουδαία αποτελέσματα.

Η διοίκηση των «Πιγκουίνων» θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τα πολύ καλά αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα για την κολύμβηση της Ρόδου που δείχνει ότι με τη συστηματική δουλειά μπορεί να βρίσκεται επάξια σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!