Αρνείται ότι βίασε την 21χρονη ο 27χρονος Νορβηγός τουρίστας

Αρνείται ότι βίασε την 21χρονη  ο 27χρονος Νορβηγός τουρίστας

Αρνείται ότι βίασε την 21χρονη ο 27χρονος Νορβηγός τουρίστας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 805 ΦΟΡΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του

«Δεν υπήρξε συνουσία με την 21χρονη που με καταγγέλλει για βιασμό»! Αυτό ισχυρίστηκε χθες, απολογούμενος στην ανακρίτρια ο 27χρονος Νορβηγός ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Ο αλλοδαπός συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Πόλυ Χατζηγιάννη πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Νορβηγός είπε ότι έχει γεννηθεί στο Μαρόκο, αλλά από δύο ετών ζει στη Νορβηγία μαζί με την σύζυγο του και το τεσσάρων ετών κοριτσάκι τους. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ήρθε στο νησί μας πριν μερικές ημέρες μαζί με φίλους του για διακοπές, καθώς η σύζυγος του δεν ήταν δύνατο να πάρει άδεια από την εργασία της. Με την 21χρονη από τη Φιλανδία γνωρίστηκε ξημερώματα στις 28 Ιουνίου και ενώ πήγαινε για το ξενοδοχείο του. Η 21χρονη κοπέλα, είπε ο κατηγορούμενος, παραπονιόταν ότι δεν τη βάζουν σε ταξί καθώς δεν είχε μετρητά. Τότε ο 27χρονος προσφέρθηκε – όπως είπε- να τη συνοδεύσει μέχρι κάποιο ΑΤΜ για να βγάλει μετρητά ,και πράγματι είπε στον οδηγό του ταξί και αυτός σταμάτησε μπροστά από κάποια τράπεζα. Στη συνέχεια και αφού έφτασαν στο ξενοδοχείο της 21χρονης αλλοδαπής, εκείνη του ζήτησε να τη συνοδεύσει στο δωμάτιο και όταν ο 27χρονος αναρωτήθηκε αν θα τον άφηναν να περάσει από τον χώρο υποδοχής, εκείνη του είπε να μη φοβάται και ότι θα πούνε ότι είναι ζευγάρι.

Ο Νορβηγός πρόσθεσε ότι πράγματι αφού πέρασαν την είσοδο και μπήκαν στο ασανσέρ, η 21χρονη άρχισε να τον φιλάει παθιασμένα και όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο της, του κράτησε την πόρτα για να περάσει και εκείνος μέσα.

Ωστόσο, όπως εξήγησε στην απολογία του 27χρονος Νορβηγός αν και ξεκίνησαν να φιλιούνται τελικά δεν έγινε κάτι περισσότερο από αυτό, διότι όπως του είπε η 21χρονη έχει σχέση στην πατρίδα της και αν το μάθαινε θα τη χώριζε. Μάλιστα, ο αλλοδαπός είπε πως η κοπέλα άρχισε να κλαίει και του είπε ότι θέλει να πάρει τηλέφωνο τον φίλο της για να τον ακούσει. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είχε βγάλει καν τα ρούχα του και όταν άρχισε η κοπέλα να τηλεφωνεί στις φίλες της, ένιωσε τουλάχιστον άβολα και εκείνος σηκώθηκε και έφυγε, ενώ στην είσοδο του ξενοδοχείου συνάντησε τις φίλες της 21χρονης με τις οποίες μίλησαν και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ τις ενημέρωσε για το πού μένει σε περίπτωση που ήθελαν να ξαναβρεθούν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 27χρονος Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού

Κάθειρξη 50 ετών και πρόστιμο 850.700 ευρώ σε αλλοδαπό διακινητή

Προφυλακίστηκε 28χρονος Ρομά που επιχείρησε να ασελγήσει σε παιδί

Ελεύθερος με όρους ο Πακιστανός που καλλιεργούσε 28 χασισόδενδρα

Προφυλακίστηκαν Ουκρανός και Λιβανέζος που προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους δύο Τούρκους διακινητές

Αστυνομικοί έλεγχοι στα νησιά