Στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Βεϊσάκης και Σαρή

Στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Βεϊσάκης και Σαρή

Στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Βεϊσάκης και Σαρή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης θα συμμετάσχουν ο Στέλιος Βεϊσάκης και η Κατερίνα Σαρή από τον Υγρό Στίβο Ρόδου, ξεκινώντας οι αγώνες του μάλιστα, από σήμερα, για να ολοκληρωθούν 16 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο 17χρονος Στέλιος Βεϊσάκης ξεκινάει με τα 200 μ. ύπτιο αύριο το πρωί και θα επιδιώξει να προκριθεί στον απογευματινό τελικό, ώστε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όπως άλλωστε έκανε και τον χειμώνα στο ίδιο αγώνισμα. Την Παρασκευή το πρωί, στα 100 μ. ύπτιο χρειάζεται χρόνο κάτω από 1.02 ώστε να πάρει επίσης πρόκριση στον τελικό, κάτι που είναι άλλωστε μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Η 14χρονη Κατερίνα Σαρή, έχοντας προκριθεί σε όλα τα αγωνίσματά της, επέλεξε κατ’ αρχάς τα 200 μ. πεταλούδα που θα κολυμπήσει αύριο το πρωί, για να περάσει στον απογευματινό τελικό.

Όσον αφορά τα 1500 μ. ελεύθερο που θα συμμετάσχει την Παρασκευή, γνωρίζει ότι αν η κούρσα πάει γρήγορα και την… τραβήξει σε χρόνο κάτω από 19 λεπτά, θα βρίσκεται στα μετάλλια.

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!