Το… πάλεψαν Σαρή και Βεϊσάκης στο Πανελλήνιο κολύμβησης

Το… πάλεψαν Σαρή και Βεϊσάκης στο Πανελλήνιο κολύμβησης

Το… πάλεψαν Σαρή και Βεϊσάκης στο Πανελλήνιο κολύμβησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Από 13 έως 16 Ιουλίου, η Κατερίνα Σαρή κι ο Στέλιος Βεϊσάκης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο ΟΑΚΑ και είχαν μια ικανοποιητική παρουσία, αν και δεν πέτυχαν τη διάκριση.

Ανάμεσα σε 1.700 κολυμβητές και κολυμβήτριες, οι αθλητές του Υγρού Στίβου Ρόδου πέτυχαν ένα πλασάρισμα στην οχτάδα και τρία σε δεκαεξάδα με βελτιώσεις των επιδόσεών τους.

Η 14χρονη Κατερίνα Σαρή κατέβασε δύο δευτερόλεπτα την πριν από δύο βδομάδες επίδοσή της στα 200 μ. πεταλούδα, για να προκριθεί πέμπτη στον τελικό, όπου όμως τερμάτισε 6η και εδραιώθηκε στις καλύτερες της χώρας.

Στα 1.500 μ. ελεύθερο, είχε ν’ αντιμετωπίσει ζέστη και ισχυρούς ανέμους στην εξωτερική πισίνα και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία με βελτίωση μόλις τριών δευτερολέπτων στον χρόνο που την πρόκρινε, και τερμάτισε 13η.

Ο 17χρονος Στέλιος Βεϊσάκης δεν επανέλαβε τις επιδόσεις που του χάρισαν το χάλκινο μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες και τερμάτισε στην 11η θέση στα 200 μ. ύπτιο και στη 16η θέση στα 100 μ., φανερά καταπονημένος από την πανδημία που τον χτύπησε λίγες βδομάδες πριν.

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!