Δεν λύνει το πρόβλημα η καταβολή του ποσοστού από το στοίχημα…

Δεν λύνει το πρόβλημα η καταβολή του ποσοστού από το στοίχημα…

Δεν λύνει το πρόβλημα η καταβολή του ποσοστού από το στοίχημα…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Επειδή το τελευταίο διάστημα επιχειρείται από ορισμένους να συνδέσουν την αδυναμία έως τώρα του Διαγόρα να «καθαρίσει» τα χρέη του και να μπορέσει να «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Super League 2, με το θέμα της μη καταβολής από την πολιτεία του ποσοστού του στοιχήματος όπως ισχυρίζονται οι ομάδες, οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Καμία ομάδα δεν πιέστηκε από κανέναν προκειμένου να «κατέβει» σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα. Από μόνη της έκανε τον σχεδιασμό, τις μεταγραφές και όλο τον προγραμματισμό, γνωρίζοντας ποια ακριβώς είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διότι είναι γνωστόν τοις πάσι ότι τα προβλήματα αυτά υπάρχουν κάθε χρόνο στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Και από τη στιγμή που οι ομάδες συμμετέχουν και πάντα… ρίχνουν νερό στο κρασί τους, έστω και την τελευταία στιγμή, είναι κατά κάποιον τρόπο… συνένοχες σε όλο αυτό που συμβαίνει. Καμία δεν έχει δείξει διατεθειμένη να… σπάσει αυγά, να «συγκρουστεί» και να… χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

Η πραγματική λύση θα ήταν να πάρει ο Διαγόρας (και όλες οι υπόλοιπες ομάδες), τα χρήματα που ισχυρίζονται ότι τους οφείλει η πολιτεία; Μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας, η απάντηση είναι «όχι» αγαπητοί μου φίλοι. Μπορεί να έδινε ανάσες παροδικές αλλά δεν θα έλυνε τα σοβαρά θέματα που πρέπει να επιλύσουν οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Και αυτά είναι σαφέστατα πιο βαθιά και έχουν να κάνουν με ζητήματα οργάνωσης, προγραμματισμού, γηπεδικών εγκαταστάσεων και γενικώς… νοοτροπίας. Σε αυτά πρέπει να εμβαθύνουν οι ομάδες, ιδιαίτερα της επαρχίας, κάνοντας πρώτα απ’ όλα την αυτοκριτική τους και εν συνεχεία να τεθεί επί τάπητος η ανυπαρξία της πολιτείας που δεν διαφωνεί κανείς ότι υπάρχει. Το ζήτημα είναι σαφέστατα πολύπλευρο, έχει πολλές πτυχές και δεν έγκειται μόνο στην όποια καθυστέρηση καταβολής χρημάτων από το στοίχημα.

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας