Ανοίγει τις… πύλες της η 4η Historica

Ανοίγει τις… πύλες της η 4η Historica

Ανοίγει τις… πύλες της η 4η Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Η 4η Historica είναι έτοιμη να ανοίξει τις… πύλες της στη Ρόδο ως μία διοργάνωση, η οποία έχει διαφημιστεί ήδη σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το βίντεο του μεγάλου ποδηλατικού ραντεβού, «παίζει» ήδη στην ΕΡΤ3, που είναι και ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας. Η οργανωτική επιτροπή της Historica θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος προσκλήθηκε να έρθει στη Ρόδο αλλά δεν θα μπορέσει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και «δάνεισε» τη φωνή του για την προβολή του trailer.

Από 24 έως 30 Οκτωβρίου η Historica θα γίνει στη Ρόδο, περιλαμβάνοντας μία σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια. Αυτές τις μέρες ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το μεγάλο και ιστορικό ποδηλατικό ραντεβού, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα ανοίξει και η έκθεση του παλιού ποδηλάτου με τα αξεσουάρ περασμένων δεκαετιών στο Μουσείο Νεοελληνικής τέχνης και συγκεκριμένα στην πτέρυγα του “Νεστοριδείου” Μελάθρου.

Η Historica διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., τη ΔΕΡΜΑΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει το βίντεο για την 4η Historica, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για τη Ρόδο και την Ελλάδα: https://www.youtube.com/watch?v=KDTqz4jM58A

Διαβάστε ακόμη

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ