Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της Historica

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της Historica

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Η Historica άνοιξε χθες τις πύλες της, με την έκθεση του παλιού ποδηλάτου, που φιλοξενείται και φέτος στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και συγκεκριμένα στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου.

Ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος «Ιβίσκος», ο Γιώργος Βογιατζής, η Νεμρά Μπάστιαλη και ο Μιχάλης Καρπαθάκης, έχουν ρυθμίσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για να στεφθεί και φέτος με απόλυτη επιτυχία. Ο Μιχάλης Καρπαθάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι φέτος παρών, ωστόσο απέστειλε το δικό του χαιρετισμό.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι του ποδηλάτου, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις φέτος δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών στις εκδηλώσεις της τέταρτης πλέον HISTORICA και να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτές τις υπέροχες και μοναδικές εμπειρίες που θα σας προσφέρει. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το πιο απλό αλλά και συγχρόνως το πιο δυνατό εργαλείο, το οποίο δεν το επηρεάζουν οι αποστάσεις.

Θα ήθελα μέσα από αυτό το μήνυμα να σας παροτρύνω και εγώ με το δικό μου τρόπο να παρευρεθείτε και να πάρετε μέρος στις εκδηλώσεις της HISTORICA. Ελάτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, να νιώσετε την ελευθερία της κίνησης και της σκέψης. Ελάτε να νιώσετε την ελευθερία που κρύβει μέσα του ο εαυτός σας, να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες που θα σημαδέψουν θετικά τη ζωή σας.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γνωρίσουν την ψυχική δύναμη που είναι κρυμμένη μέσα τους, μέσα από την κίνηση, να καταλάβουν ότι οι εμπειρίες δεν δημιουργούνται μπροστά από μία οθόνη αλλά μέσα από την αρμονική κίνηση του σώματος και του νου. Εύχομαι να είστε όλοι εκεί για να γνωρίσετε αυτό που ζούμε εμείς οι τρεις εδώ και 50 χρόνια, την αγάπη και τον σεβασμό σε αυτό που ονομάζουμε… ζωή.

Αυτές είναι οι σκέψεις τις οποίες θα ήθελα να μοιραστώ με όλους αυτούς εκεί έξω οι οποίοι έχουν χάσει πλέον το νόημα της κοινωνικής ζωής και αργοπεθαίνουν στον καναπέ τους μπροστά από μία οθόνη».

Διαβάστε ακόμη

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ