Έφυγε απόψε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης

Έφυγε απόψε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης

Έφυγε απόψε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5970 ΦΟΡΕΣ

Έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια

Έφυγε απόψε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή αλλά και γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο πρώην Υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Δωδεκανήσου Αριστοτέλης Παυλίδης.

Γενήθηκε στο Πυλί της Κω και σπούδασε στη φυσικομαθηματική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το 1966. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο για να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο εκεί πολυτεχνείο.

Είναι γιος του εκ Μικράς Ασίας καταγομένου Αντωνίου Παυλίδη και της Μαρίτσας Αν. Αναστασίου το γένος Χατζηγιακουμή από το Πυλί της Κω. Ο παππούς του Αριστοτέλης Παυλίδης καταγόταν από τη Μάκρη της Μικράς Ασίας και η γιαγιά του Αγγελικώ Χατζηδημητρίου από τα Μύλασσα της Μικράς Ασίας επίσης.

Το 1977 εξελέγη για πρώτη βουλευτής Δωδεκανήσων με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Από τότε εκλέγεται συνεχώς με εξαίρεση τις εκλογές του 1996, οπότε και απέτυχε να εκλεγεί. Το 1977 και 1979 εξελέγη γραμματέας της βουλής ενώ το 1982 κοσμήτοράς της. Στις κυβερνήσεις Τζαννετάκη και Μητσοτάκη διετέλεσε υφυπουργός οικονομικών και την περίοδο 1990 - 1992 υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.

Στην πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή[7] διορίστηκε υπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και τον σχηματισμό της δεύτερης κυβέρνησης που προήλθε από τις βουλευτικές εκλογές του 2007.

Δήλωση Μάνου Κόνσολα για την απώλεια

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του πρώην Υπουργού κ.Αριστοτέλη Παυλίδη:

'' Ο Τέλης, για τους φίλους του αλλά και για όλους μας, συνομιλεί πλέον με την ιστορία.
Όπως συνομιλούσε για 45 χρόνια, σχεδόν μισόν αιώνα, με τους πολίτες της Δωδεκανήσου που τον τίμησαν σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.
Είχε πολύπλευρη προσφορά, πολλά από τα έργα που έγιναν στα νησιά μας έχουν τη δική του σφραγίδα.
Είχε όμως και μια άμεση και αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες.
Τους ένιωθε και τον ένιωθαν οικογένεια.
Ήταν ο πρώτος που μίλησε για την ανάγκη νησιωτικής πολιτικής, υπερασπιζόταν με πάθος τις θέσεις του, τις ιδέες του αλλά κρατούσε πάντα την πολιτική αντιπαράθεση σε επίπεδα ευπρέπειας.
Σήμερα υπάρχουν πολλοί στα Δωδεκάνησα που αισθάνονται το βάρος αυτής της απώλειας, που νιώθουν ότι έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο.
Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.''

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη

Ένας ευπατρίδης της πολιτικής, μια πατρική μορφή για τα Δωδεκάνησα μας, έφυγε από κοντά μας.

Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν τον Αριστοτέλη Παυλίδη, το έργο του και την προσφορά του στον τόπο μας.

Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του και ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όλα τα νησιά μας, που με τόση αγάπη, αφοσίωση και πάθος υπηρέτησε.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις διδαχές του και τις συμβουλές του, που αποτέλεσαν φωτεινό φάρο καθοδήγησης για όλους όσους συμμετείχαν και συμμετέχουν στα κοινά της Δωδεκανήσου.

Από σήμερα είμαστε πιο φτωχοί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντώνη Καμπουράκη

Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον πρώην Υπουργό Τέλη Παυλίδη, ο οποίος σφράγισε με την πολύχρονη κοινοβουλευτική παρουσία του, τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Κρατάμε στη μνήμη μας τα χαρίσματά του, τις ικανότητές του και τη μεγάλη δύναμη της ψυχής του.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, για την μεγάλη απώλεια που βιώνουν.

Ο καλός μας Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Χατζημάρκου

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα τον θάνατο του Αριστοτέλη Παυλίδη, του πολιτικού που ταυτίστηκε με τα Δωδεκάνησα και τη νεότερη ιστορία τους όσο κανείς άλλος.

Υπηρέτησε την κοινοβουλευτική Δημοκρατία επί δεκαετίες, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του κατά τις αλλεπάλληλες θητείες του στη Βουλή των Ελλήνων.

Έδωσε τις μάχες του για τη Νέα Δημοκρατία, τον «φυσικό του χώρο», όπως ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει, σε κυβερνήσεις της οποίας διετέλεσε Υπουργός. Και εκεί «δεμένος» με το Αιγαίο και τη νησιωτικότητα.

Πάνω από όλα όμως, ο Τέλης Παυλίδης εργάστηκε με πάθος για την προώθηση των συμφερόντων των Δωδεκανησίων. Δεν υπάρχει ίσως Δωδεκανήσιος που να μην γνωρίζει ή να μην τον είχε συναντήσει. Η επαφή του με τους πολίτες αυτού του τόπου υπήρξε πηγαία και αστείρευτη. Σαν μια αέναη ανάγκη, σαν το οξυγόνο του, με την εικόνα του πολιτικού άνδρα περιτριγυρισμένου από τους συμπατριώτες του να κυριαρχεί στη συλλογική μας μνήμη.

Κι όμως, όση εξωστρέφεια είχε στη ζωή του τόσο μακριά από τον κόσμο, σε μια μοναχική διαδρομή, πέρασε την προσωπική του περιπέτεια υγείας.

Ξεκίνησε από την Κω, όπου γεννήθηκε και αφήνει στο νησί του το τελευταίο ίχνος της πλούσιας δημόσιας και πολιτικής του πορείας, ως Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς για τον Τέλη Παυλίδη.

Ως Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα Βασίλη Υψηλάντη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο άγγελμα του θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη. Του πολιτικού που, επί μισό σχεδόν αιώνα, προσέφερε κατά τρόπο μοναδικό και ανεπανάληπτο, τις υπηρεσίες του στη χώρα και τα Δωδεκάνησα μας. Κοντά πάντα στους συμπατριώτες μας και στα νησιά μας, νοηματοδότησε και έμπρακτα μετουσίωνε σε πράξη, το ενδιαφέρον που πρέπει να έχει ο πολιτικός για τον συνάνθρωπο του. Στα νησάκια του, όπως ο ίδιος αρεσκόταν να λέει, άφησε έργο και ισχυρό αποτύπωμα. Για μένα υπήρξε ο σημαντικός δάσκαλος, που μου έδειξε τον δρόμο της προσφοράς και της αφοσίωσης στον πολίτη. Τα Δωδεκάνησα θα τον έχουν πάντα στην καρδιά τους. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο του, τις κόρες του και τ αδέλφια του. Αιωνία του η μνήμη.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Νικητιάδη

«Ο θάνατος του Αριστοτέλη Παυλίδη, του Τέλη όπως τον αποκαλούσαμε όλοι στα νησιά μας, κλείνει έναν μεγάλο πολιτικό κύκλο, που δύσκολα θα συναντήσουμε στο μέλλον.

Ο Τέλης, υπήρξε από μόνος του μια πολιτική σχολή. Ήταν η σχολή της απόλυτης αφοσίωσης στα κοινά και στον τόπο του. Η πολιτική σχολή της συνεχούς και αδιάλειπτης επικοινωνίας με τον κόσμο. Η σχολή που γνώριζε τον καθένα με το μικρό του όνομα, που γνώριζε όλη την οικογένεια, που ήξερε τα καθημερινά της προβλήματα. Η σχολή του αγώνα χωρίς τέλος, μέχρι το τέλος.

Με τον Τέλη, συνυπήρξαμε Βουλευτές Δωδεκανήσου την περίοδο 2007-2009. Ήταν η δύσκολη για τον ίδιο περίοδος που βρέθηκε υπόλογος στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου, κρατήσαμε τότε μια αξιοπρεπή στάση απέναντι του, κάτι που αναγνώρισε ο ίδιος.

Ο Τέλης, φεύγει δικαιωμένος στη συνείδηση των Δωδεκανησίων. Μπορεί να διαφωνούσαμε σε πολλά. Μπορεί ο ίδιος να εκπροσωπούσε μία αντίληψη και νοοτροπία με την οποία εμείς δεν συμφωνούσαμε. Πάντοτε ωστόσο, οι διαφωνίες μας παρακάμπτονταν σε ότι αφορούσε τα νησιά μας.

Η πολιτική σχολή που εκπροσωπούσε ο Τέλης φεύγει μαζί του. Ο διαδικτυακός κόσμος του 21ου αιώνα, λειτουργεί με αλγόριθμους. Όχι με το συναίσθημα. Αυτό που είχε ο Τέλης και έχουν ακόμη πολλοί από εμάς τους παλαιοτέρους.

Με αυτό το συναίσθημα, σε αποχαιρετά ο Δωδεκανήσιος λαός που τόσο αγαπούσες.

Αιωνία σου η μνήμη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους σου».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου αποχαιρετά με θλίψη και σεβασμό τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Δωδεκανήσου
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ, ο οποίος σφράγισε με την πολύχρονη κοινοβουλευτική παρουσία του τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του
τόπου μας.

Διετέλεσε Βουλευτής Δωδεκανήσου, εκπροσωπώντας τα Δωδεκάνησα από ανώτατες θέσεις, Γραμματέας και Κοσμήτορας της
Βουλής, Υφυπουργός Οικονομικών, Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του, το πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο, και ότι εργάστηκε με
ζήλο και ανιδιοτέλεια, προασπίζοντας πάντοτε δυναμικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα του Νομού και των Ροδιτών,
Ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1) Να εκφραστούν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και ολόκληρου του Ροδιακού Λαού στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

2) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

3) Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην Εξόδιο Ακολουθία.

4) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου».

Συλλυπητήριο μήνυμα προέδρου ΔΗΜΤΕ ΝΔ Ρόδου, Αντώνη Αρφαρά

«Η είδηση της απώλειας του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ Αριστοτέλη Παυλίδη μας γέμισε θλίψη, σπαραγμό καρδίας και οδύνη.
Απ΄τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η μεγάλη καρδιά που είχε μέσα της τον ανθρώπινο πόνο , την ανθρώπινη αγωνία έπαψε να υπακούει , έπαψε να υπηρετεί.

Ως άνθρωπος και πολιτικός πάλεψε σε όλη του τη ζωή μαζί με τους ανθρώπους στην υπηρεσία των ανθρώπων. Απ΄τα ανήσυχα νιάτα του που είχαν την σοφία και σοβαρότητα των γηρατειών , μέχρι τα γεράματα του , που είχαν την δυναμικότητα και ενεργητικότητα της νιότης δεν έπαψε ακούραστα και ασταμάτητα να αγωνιά και να αγωνίζεται για την Ελλάδα για τα νησιά μας για το Αιγαίο μας που τόσο αγάπησε.

Χρέος μας να μαχόμαστε να βλαστήσει και να ανθίσει ένα μικρό λουλούδι επάνω στο έδαφος και το λίπασμα των αρχών , των ιδεών και των αξιών που με θέρμη και αγάπη μας κληροδότησε.

Εκ μέρους των μελών της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρόδου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της μάνας γης που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη» .

Συλλυπητήριο μήνυμα ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

«Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα Αριστοτέλη Παυλίδη.

Με τους πολυετείς αγώνες του για τα νησιά μας,την αφοσίωση του στην μεγάλη παράταξη μας και το ήθος του σφράγισε μια ολόκληρη εποχή.

Η πολιτική διαδρομή του αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για εμάς τους νεότερους.

Με απέραντο σεβασμό στη μνήμη του, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος, Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου»

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά

«Ο Αριστοτέλης Παυλίδης πέρασε στην αιωνιότητα.

Με την απώλεια του κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου μας, της Κω και της Δωδεκανήσου.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του, τα τελευταία χρόνια, μέσα από το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, σε μια δύσκολη φάση της ζωής του.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, αφιερώθηκε στο στόχο ανάδειξης της Ιπποκρατικής Κω και προβολής των Ιπποκρατικών Ιδεών, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ξεχώριζε για την μεθοδικότητα και την αναλυτική σκέψη του.

Αντλώντας από την πείρα του, με ενθουσίαζε η αγάπη του για τη ζωή, το ανήσυχο πνεύμα του, η συνεχής αγωνία για τον τόπο μας, να έχει ακόμα καλύτερο μέλλον.

Τον θαύμαζα πάντα για την αμεσότητα και τις γνώσεις του.

Να μαγεύει και να καθηλώνει τους συνομιλητές του.

Να χειρίζεται με μαεστρία το χάρισμα της προσωπικής επικοινωνίας με όλους.

Γιατί ο Τέλης ήταν ένας από εμάς.

Ανεξάρτητα από την κομματική τοποθέτηση καθενός, ήταν πάντα κοντά στα προβλήματα των συμπατριωτών μας.

Προσέφερε πολλά στον τόπο μας.

Με βαθιά θλίψη τον αποχαιρετούμε.

Στην οικογένεια, στους οικείους και στους πολλούς φίλους του, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Συλλυπητήριο μήνυμα Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου ύστερα από την θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Αριστοτέλη Παυλίδη, πρώην Υπουργού και μακροβιότερου Βουλευτή Δωδεκανήσου, αποχαιρετά με συγκίνηση τον Μεγάλο Ευπατρίδη Πολιτικό, που υπηρέτησε με αφοσίωση, αξιοπρέπεια και μαχητικότητα την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των νησιών μας, αφήνοντας σπουδαίο έργο σε όλο το Νομό της Δωδεκανήσου.

Το ΔΣ του ΙΣΡ ομόφωνα αποφάσισε:

- Να εκφράσει τα ειλικρινή του Συλλυπητήρια και την βαθιά ανείπωτή του θλίψη στην οικογένειά του.

- Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του, στην πρώτη τακτική συνεδρίασή του.

- Να κατατεθεί στεφάνι στην Εξόδιο Ακολουθία του.

- Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην τελετή της Εξοδίου Ακολουθίας του».

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου

«Ο Αριστοτέλης Παυλίδης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του δωδεκανησιακού γίγνεσθαι.

Άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια και πολιτική σφαίρα για πολλές δεκαετίες, ως πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, επί σειρά ετών Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και, τα τελευταία χρόνια, ως Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της αγαπημένης του Κω.

Ευφυής, με ιδιαίτερο χιούμορ και πάθος για ζωή, με μαχητικότητα και αγάπη για τα «νησάκια» του, όπως χαρακτηριστικά έλεγε όταν αναφερόταν στην περιοχή μας,

Οι πολιτικές μας διαφορές δε μειώνουν σε καμία περίπτωση την απώλεια μιας τέτοιας ισχυρής προσωπικότητας που άφησε τεράστιο αποτύπωμα στο γαλάζιο του Αιγαίου και της πολιτικής του παράταξης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα Ιωάννη Παππά

Με τον δικό του τρόπο, αποχαιρέτησε τον ευπατρίδη πολιτικό, πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Δωδεκανήσου, Αριστοτέλη Παυλίδη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς.

«Έφυγε από τη ζωή, ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου και Υπουργός, Αριστοτέλης Παυλίδης.

Με λύπη, αποχαιρετάμε έναν δικό μας άνθρωπο, πρωτοπόρο για την εποχή του, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για τα Δωδεκάνησά μας.

Η προσφορά του, ο αγώνας του και οι πράξεις του, θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στην ιστορία των νησιών μας, αλλά και στις καρδιές των Δωδεκανησίων.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τα Δωδεκάνησα, απ' όλες τις θέσεις που κατείχε και δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται με μαχητικότητα γι αυτά.

Από τους τελευταίους της παλαιάς γενιάς πολιτικών.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα Νεκτάριου Σαντορινιού

«Η είδηση της απώλειας του Αριστοτέλη Παυλίδη βύθισε στη θλίψη τα νησιά μας. Οι αδιάκοποι αγώνες που μέσα στα χρόνια έδινε για την Δωδεκάνησο, η εργατικότητά του και η αγάπη για τον τόπο του, τον ανήγαγαν σε έναν αγαπητό πολιτικό που τα νησιά δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Έχοντας την τιμή να μας συνδέει μια βαθιά φιλία, παρά τους διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που εκπροσωπούσαμε, γνωρίζω τη διαρκή και βαθιά έγνοια του για τους νησιώτες και τα προβλήματά τους και την πίστη του ότι η Νησιωτικότητα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία και όχι τροχοπέδη για την εξέλιξη των νησιών.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τα Δωδεκάνησα, τίμησε τον τόπο του, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και χάραξε δρόμους για μας τους νεότερους πολιτικούς. Στον τελευταίο αυτό δύσκολο αγώνα του, δεν κατάφερε δυστυχώς να βγει νικητής, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με θάρρος και γενναιότητα, όπως πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Καλό ταξίδι Τέλη»

Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Πρωτόγνωρη η κατάσταση με τη φωτιά αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω

30.000 ευρώ για προβολή των νησιών μας στην Αμερική

Συνάντηση αποφοίτων 1984 (Καζούλλειο - Βενετόκλειο - Τεχνικό)

Ο δήμος Καρπάθου εντάσσεται στο Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών»

Σκληρή «μάχη» της δημοτικής αρχής με προβλήματα που βαλτώνουν εδώ και δεκαετίες

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται restart