Ρόδος: Πέντε γυναίκες Ρομά περικύκλωσαν μαθητή Λυκείου και τον «ξάφρισαν»

Ρόδος: Πέντε γυναίκες Ρομά περικύκλωσαν μαθητή Λυκείου και τον «ξάφρισαν»

Ρόδος: Πέντε γυναίκες Ρομά περικύκλωσαν μαθητή Λυκείου και τον «ξάφρισαν»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3790 ΦΟΡΕΣ

Τι κατήγγειλε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο ίδιος ο νεαρός

Για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε ο ίδιος πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν μια ομάδα γυναικών Ρομά τον πλησίασε και αφού τον έβαλαν στη μέση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα του άρπαξαν κινητό και μικρό χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, μίλησε χθες στη «Ροδιακή» ο ίδιος ο μαθητής.

Αφορμή για την κατάθεση αυτή των όσων έζησε, αποτέλεσε ο εντοπισμός που ανακοίνωσε πρόσφατα η αστυνομία της γυναίκας Ρομά, που με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να ξαφρίζει διάφορα αντικείμενα από διερχόμενους πολίτες στο νησί της Ρόδου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο ίδιος, σημείωσε ότι το περιστατικό έγινε πριν από δύο εβδομάδες, όταν σχόλασε από το Τεχνικό Λύκειο όπου είναι μαθητής και κατευθυνόταν στο σπίτι του στις 2 παρά τέταρτο το μεσημέρι.

Αμέσως μόλις διέσχισε την περιοχή στην οποία γίνεται η λαϊκή αγορά στον Άγιο Δημήτριο, κινούμενος κοντά στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου, μια ομάδα γυναικών Ρομά, πέντε σε αριθμό, τον πλησίασαν και αμέσως τον περικύκλωσαν!

«Αμέσως, έπεσαν όλες μαζί πάνω μου, πιέζοντάς με και σπρώχνοντάς με, και πριν καταλάβω τι είχε γίνει, μου είχαν αρπάξει το κινητό μου τηλέφωνο και κάτι ψιλά που είχα στην τσέπη του παντελονιού μου(!) – είπε ο ίδιος στη «Ροδιακή».

Αμέσως έβαλα τις φωνές, ζήτησα από διερχόμενους να καλέσουν την αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό.

Μέχρι σήμερα, πάντως, το κινητό μου δεν βρέθηκε! Διαβάζοντας τις περιπτώσεις που ανακοίνωσε η αστυνομία και γράφει η εφημερίδα σας, θεώρησα καλό να ενημερώσω κι εγώ για τη δική μου περιπέτεια για να είναι πιο υποψιασμένοι όλοι όσοι κινούνται στην περιοχή».

Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται από την πλευρά των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δράστιδων, καθώς έχουν καταγγελθεί και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο