Ρόδος: "Μπούκαρε" σε σπίτια ένας 32χρονος

Ρόδος: "Μπούκαρε" σε σπίτια ένας 32χρονος

Ρόδος: "Μπούκαρε" σε σπίτια ένας 32χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1599 ΦΟΡΕΣ

Χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, φορητό υπολογιστή αλλά και ρούχα είναι μερικά από αυτά που αφαίρεσε 32χρονος από τα σπίτια στα οποία εισήλθε στο νησί μας.

Μάλιστα, σε ένα από αυτά χρειάστηκε να παραβιάσει το παράθυρο της οικείας, ενώ στα άλλα δύο μπήκε κανονικά, αφού τα βρήκε ανασφάλιστα!


Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την αστυνομία, η σύλληψη του 32χρονου έγινε προχθές το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, και σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το χρονικό διάστημα από τη 2 έως την 7 του τρέχοντος μήνα, ο δράστης εισήλθε από παράθυρα σε τρεις κατοικίες και προέβη στην αφαίρεση αντικειμένων σε δύο περιπτώσεις από αυτές. Πιο αναλυτικά, ο 32χρονος κατηγορείται ότι στις 2 Φεβρουαρίου μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι στην πόλη της Ρόδου με σκοπό την κλοπή, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή προτού προλάβει να πάρει κάτι μαζί του.


Τις άλλες δύο κλοπές τις διέπραξε ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου και στην πρώτη περίπτωση ο 32χρονος μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, φορτιστή, είδη ρουχισμού καθώς και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος παραβίασε το παράθυρο άλλης κατοικίας και αφού μπήκε μέσα αφαίρεσε ένα χρυσό κόσμημα. Κατά τη σύλληψη του δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά -φαρμακευτικά δισκία (χωρίς ιατρική συνταγή) καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία