«Δεχθήκαμε μπούλινγκ, χτυπήθηκε ο προπονητής μας»

«Δεχθήκαμε μπούλινγκ, χτυπήθηκε ο προπονητής μας»

«Δεχθήκαμε μπούλινγκ, χτυπήθηκε ο προπονητής μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Προπηλακισμούς και εντάσεις από παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας καταγγέλλει η LFC Ιάλυσος αναφορικά με το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Πηγαδακίων στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League γυναικών.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει ο σύλλογος με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξαφνικά ενημερώθηκαν οι διοικούντες ότι ακυρώθηκαν τα δελτία δυο παικτριών τους από τη Λετονία. Έτσι αναγκαστικά ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ξεκίνησε με δέκα παίκτριες το ματς.

Κατάφεραν να προηγηθούν και από εκεί και πέρα οι αθλήτριες του Ιάλυσου υπέστησαν τρομακτικό μπούλινγκ. Πρώτη και καλύτερη η πρόεδρος της Δόξας κ. Κούσβου και άρχισε να βρίζει της παίκτριες του Ιάλυσου.

Όταν δε στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπαν ότι δεν τους έβγαινε το αποτέλεσμα μπήκαν διάφοροι στο γήπεδο, με συνέπεια να χτυπηθεί ο προπονητής στο πρόσωπο να τον σύρουν στο έδαφος και να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.

Αν είναι δυνατός να συμβαίνουν αυτά τα παράλογα σε γυναικείο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να διαθέτει μικρές κοπέλες οι οποίες πραγματικά ζούσαν ένα σοκ από όσα δυσάρεστα είδαν τα μάτια τους.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό.

Ο διαιτητής αλλοίωσε τα γεγονότα προφανώς φοβούμενος και έγραψε απλά στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των πάγκων όπου από πλευράς Ιάλυσου ήταν μόνο οι Βολιτάκης και Χατζηαντωνίου.

Ο Ιάλυσος θέλησε να προχωρήσει σε μηνύσεις αλλά λόγω του ότι θα έχανε το πλοίο της επιστροφής για την Κυλλήνη, τελικά προτίμησαν να φύγει.

Ωστόσο θα γίνει έγγραφη αναφορά στην ΕΠΟ για τα όσα εξωφρενικά έγιναν στο γήπεδο από τους διοικούντες της ομάδας Δόξας Πηγαδακίων.
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω και μιλάμε για γυναικείο.

Πάντως, αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι από τη στιγμή που μπήκαν στο στοίχημα και οι γυναικείες ομάδες, τα πάντα έχουν αλλάξει όψη».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας