Μαθητές από τη Βούλα στους Αρκιούς για την παρέλαση

Μαθητές από τη Βούλα στους Αρκιούς για την παρέλαση

Μαθητές από τη Βούλα στους Αρκιούς για την παρέλαση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1128 ΦΟΡΕΣ

Χθες, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, μαζί με τους γονείς τους, ξεκινούν το ταξίδι τους για το νησί των Αρκιών, προκειμένου να παρελάσουν την 25η Μαρτίου με τον μοναδικό μαθητή εκεί.

Μαθητές και γονείς του 1ου Δημοτικού σχολείου Βούλας ταξίδευψαν χθες για τους Λειψούς και από εκεί, θα περάσουν σήμερα με φουσκωτά στο νησί των Αρκιών, ώστε να παρελάσουν την 25η Μαρτίου με τον μοναδικό μαθητή εκεί, τον Άγγελο.

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από τον Γιώργο Ντούτσουλη, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος πριν από μήνες πήρε την απόφαση να οργανώσει αυτό το ταξίδι, ώστε ο μικρός Άγγελος να μην κάνει ξανά -όπως την 28η Οκτωβρίου- παρέλαση μόνος του.

Έτσι και έγινε. Χθες, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, αρκετή υπομονή, πείσμα και θέληση, το ταξίδι αυτό ξεκίνησε με 27 μαθητές και γονείς που θα φτάσουν μέχρι την άγονη γραμμή για συμβολικό σκοπό, ευχόμενοι αντίστοιχες πράξεις να συνεχιστούν μελλοντικά.

Διαβάστε ακόμη

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το “Dance Summer Camp Rhodes 2024”