Βίντεο ντοκουμέντο: Τα ακραία επεισόδια στη βάση της uber στη Ρόδο

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα ακραία επεισόδια στη βάση της uber στη Ρόδο

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα ακραία επεισόδια στη βάση της uber στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 17431 ΦΟΡΕΣ

Βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει την αγριότητα των χθεσινών επεισοδίων στη βάση της uber στη Ρόδο φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται ότι χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, περισσότερα από 30 άτομα σε έξαλλη κατάσταση, πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην οδό Ηλία Βενέζη όπου και προχώρησαν σε πρωτοφανείς βανδαλισμούς.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας των επεισοδίων είναι το γεγονός ότι αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα και προκλήθηκαν βανδαλισμοί σε δεκάδες άλλα τα οποία ανήκουν στην εταιρεία.

Η υπόθεση που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις, αναμένεται να έχει ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς οι επιτελείς της εταιρίας σε κεντρικό επίπεδο, έχουν επιστρατεύει έγκριτους νομικούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό και μάλιστα η γενική διυθύντρια της εταιρίας έχει ζητήσει με ανακοίνωσή της τον εντοπισμό των δραστών και την άμεση παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.

Η διαμαρτυρία - ανακοίνωση της εταιρίας, κοινοποιήθηκε μάλιστα στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της Uber

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα συγκεκριμένα περιστατικά βίας στη Ρόδο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την άσκηση βίας και υπό οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα πρέπει να υπάρχει ανοχή σε απειλές. Θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες Αρχές με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε να συνδράμουμε στον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Θα στηρίξουμε τον τοπικό συνεργάτη μας, ώστε να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον των υπευθύνων των επιθέσεων. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε, μέσω της συνεργασίας μας μαζί τους, τους οδηγούς ταξί στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει ο εγχώριος και διεθνής τουρισμός», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο