Μεγάλη η συμμετοχή στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Καλοκαίρι 2023»

Μεγάλη η συμμετοχή στο τουρνουά  ακαδημιών ποδοσφαίρου «Καλοκαίρι 2023»

Μεγάλη η συμμετοχή στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Καλοκαίρι 2023»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8873 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Κυριακή έληξε με επιτυχία για 30η χρονιά το τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Καλοκαίρι 2023» που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΡ.

Το τουρνουά, στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότερα από 300 παιδιά που ανήκαν στις ακαδημίες των Champion Κύπρου, Ιαλυσού, Ευκλή, Ηρακλή Μαριτσών, Πανθήρων Ρόδου, Κλεάνθη και Ατρόμητου Διμυλίας, είχε ως κύρια κατεύθυνση τη σωματική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών στο πλαίσιο του δίπτυχου «Πολιτισμός – Αθλητισμός».


Ο σκοπός του τουρνουά που ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, η προώθηση της φιλίας, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων, επετεύχθη στο έπακρο για άλλη μια χρονιά.

 


Παράλληλα η διοργάνωση συνέβαλε στη προβολή του νησιού μας ως ενός εξαιρετικού τουριστικού προορισμού. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την φιλοξενία της Ρόδου, την ντόπια παράδοση και τον πολιτισμό.
Ο ΔΟΠΑΡ ευχαριστεί τις ομάδες της Ρόδου και υποστηρικτές της διοργάνωσης που με την πολύτιμη συνδρομή τους συνέβαλαν στην επιτυχή γι’ άλλη μια χρονιά έκβαση του τουρνουά.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας