Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6340 ΦΟΡΕΣ

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 25 Ιουνίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιωργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τις 25ης Ιουνίου και το ανέδειξαν στη δεύτερη θέση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου και ειδικότερα τον Φώτη Χατζηδιάκο που παρά την κρίση υγείας που διέρχεται είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο και μέσο. Ευχαριστώ επίσης τους πρώην βουλευτές Νίκο Ζωίδη, Στάθη Κουσουρνά, Βασίλη Παπανικόλα, Γιάννη Παρασκευά και Κοσμά Σφυρίου, τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Τα Δωδεκάνησα αποκτούν ξανά φωνή, όπως έχω δεσμευτεί. Πολύ γρήγορα αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον δωδεκανησιακό λαό.

Το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα αποτελέσει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Έχουμε καταθέσει ήδη το προγραμματικό μας σχέδιο για τον τόπο που δίνει λύσεις στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες. Θα ασκήσουμε ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση με γνώμονα το καλό των πολιτών, των νησιών μας και της πατρίδας μας».

 

Διαβάστε ακόμη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»