Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1039 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η  ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος . Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται: 

Αυτή η παρατεταμένη προεκλογική εκστρατεία μας κούρασε αλλά δεν μας λύγισε .

Το τελικό άγγελμα της μεγάλης νίκης μέσα από την κάλπη γιγάντωσε στις καρδιές μας το αίσθημα της ευθύνης και φώτισε με χαρά και αισιοδοξία τα πρόσωπα μας.

Θερμά συγχαρητήρια και συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη της ΝΔ που μαζί δώσαμε τον αγώνα: Στους πολιτευτές μας Αντώνη Γιαννικουρή , Κατερίνα Εμμανουήλ, Λίτσα Φτακλάκη , στα μέλη και την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Έφη Χαραλαμποπούλου , στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βιβή Παπαδοπούλου, στους προέδρους κα τα μέλη όλων των ΔΗΜΤΟ της Δωδεκανήσου και το μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Μηνά Νικολάου.

Στον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο , στον δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη και όλους τους δημάρχους των νησιών μας για την άψογη διαδικασία των εκλογών .

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη, καλή και αποδοτική θητεία στους εκλεγμένους βουλευτές μας Γιάννη Παππά, Μάνο Κόνσολα, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλη Υψηλάντη και καλή και αποδοτική συνεργασία στον έμπειρο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργο Νικητιάδη.

Φίλε Γιάννη Παππά,

η θέση ευθύνης που επάξια κατέλαβες στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, με την εργατικότητα το ήθος και τις ικανότητές σου, είναι για σένα ευκαιρία για να δικαιώσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο δρόμος της νέας τετραετίας άνοιξε . Μια νέα περίοδος αρχίζει με κυβερνήτη στο τιμόνι της χώρας τον άξιο πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάμε δυνατά – πάμε σοβαρά και υπεύθυνα – πάμε μπροστά για την ΕΛΛΑΔΑ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

 

 

Για την ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΡΟΔΟΥ

Ο πρόεδρος

Αντώνης Αρφαράς

Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»