Ανοιχτή επιστολή διευθυντή ΓΕΛ Αρχαγγέλου προς τους απόφοιτους της Γ' Λυκείου

Ανοιχτή επιστολή  διευθυντή ΓΕΛ Αρχαγγέλου προς τους απόφοιτους της Γ' Λυκείου

Ανοιχτή επιστολή διευθυντή ΓΕΛ Αρχαγγέλου προς τους απόφοιτους της Γ' Λυκείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1612 ΦΟΡΕΣ

Σε επιστολή του προς τους μαθητές ο διευθυντής του ΓΕΛ Αρχαγγέλου κ. Παναγιώτης Ευαγγελίδης, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπημένες μαθήτριες και μαθητές, καλά μου παιδιά,

Έπεσε η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων και με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών εισαγωγής στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας μας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο!

Οι επιτυχίες των μαθητών μας τιμούν το σχολείο μας και τα αποτελέσματά σας μας γεμίζουν με αισιοδοξία και περηφάνια.

Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι σε όλα τα παιδιά γιατί γευτήκατε τη χαρά της επιτυχίας, μπράβο σας γιατί καρποφόρησαν οι σπόροι που σπείρατε και με τόση υπομονή και επιμονή καλλιεργήσατε, δώσατε ακόμη ένα καλό μάθημα στους μικρότερους μαθητές ότι μόνο με κόπο και μόχθο κερδίζεις και φτάνεις στο στόχο σου.

Ένας κύκλος της ζωής σας γεμάτος σκληρή προετοιμασία, επίπονες προσπάθειες και θυσίες ολοκληρώθηκε και αρχίζει ένας νέος κύκλος γεμάτος προκλήσεις, αγωνίες και όμορφες ευκαιρίες.

Αξιοποιήστε λοιπόν κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, εφοδιαστείτε με γνώσεις και διαμορφώστε το μέλλον σας και μη ξεχνάτε ότι εσείς είστε το μέλλον της χώρας μας!

Όμως είναι βέβαιο ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν και θα είναι πάντα δίπλα σας, για να καμαρώνουν για κάθε επιτυχία σας!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αγαπητούς μου συνάδελφους – συνεργάτες, τους καθηγητές σας, οι οποίοι σας στάθηκαν αρωγοί αυτά τα χρόνια, φροντίζοντας και εξασφαλίζοντας να εφοδιαστείτε με όλα τα απαραίτητα εφόδια που σας οδήγησαν στην επιτυχία και στην εκπλήρωση των στόχων σας!

Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν το στόχο τους, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια γιατί τίποτα δεν τελείωσε σήμερα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι απλά μια δοκιμασία από τις πολλές που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε πολλές ακόμη ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για προσωπική πρόοδο, καθώς υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία. Μην απογοητεύεστε λοιπόν και μη σταματήσετε να ονειρεύεστε.

Να βάζετε πάντα υψηλούς στόχους και όπως έλεγε και ο μεγάλος παίκτης του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν: «Έχω χάσει πάνω από 9.000 βολές, έχω χάσει περισσότερα από 300 παιχνίδια, πολλές φορές πίστεψα ότι θα βάλω το νικητήριο καλάθι αλλά αστόχησα. Έχω αποτύχει ξανά και ξανά στη ζωή μου. Αυτός όμως είναι ο λόγος που έφτασα στη κορυφή».

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται restart

Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες στην Αθήνα

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Κατάνια για δεκάδες επιβάτες που ήθελαν να έρθουν στη Ρόδο

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κυκλάδων: «Στο κενό θα πέσει η προσπάθεια κάποιων γνωστών – αγνώστων»

Προγραμματική σύμβαση για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»