Γεώργιος Μπακίρης: Αντικαθίστανται τα ξύλινα κουφώματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου ύστερα από 70 και πλέον χρόνια

Γεώργιος Μπακίρης: Αντικαθίστανται τα ξύλινα κουφώματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου ύστερα από 70 και πλέον χρόνια

Γεώργιος Μπακίρης: Αντικαθίστανται τα ξύλινα κουφώματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου ύστερα από 70 και πλέον χρόνια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2021 ΦΟΡΕΣ

"Μετά από εβδομήντα και πλέον χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε το 2ο Δημοτικού Σχολείου Αφάντου αντικαθίστανται τα ξύλινα κουφώματα και ανακαινίζονται οι σχολικές αίθουσες", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κοινοτάρχης Αφάντου κ. Γεώργιος Εμμ. Μπακίρης.

Όπως δήλωσε, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης των Κτηριακών Σχολικών Εγκαταστάσεων της σχολικής κοινότητας στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου " ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕ ΑΦΑΝΤΟΥ" που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του δήμου Ρόδου και αφορά εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων της κοινότητας Αφάντου.

Ειδικότερα, ο κ. Μπακίρης αναφέρει αναφορικά με το θέμα τα εξής:

"Συνεργείο του ανάδοχου εργολάβου έχει ξεκινήσει εργασίες αντικατάστασης όλων των φθαρμένων λόγω παλαιότητας ξύλινων κουφωμάτων όλων των αιθουσών διδασκαλίας του 2ου Δ.Σ. Αφάντου με καινούργια αλουμινίου.Μετά από απαίτηση χρόνων, ενα πάγιο αίτημα της Σχολικής μας Κοινότητας, του πρώην Διευθυντή κ. Βασίλειου Σακκά, της νυν Διευθύντριας κας Γαλατιανής Γαλουζή καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επιτέλους υλοποιείται.

Μετά από εβδομήντα και πλέον χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε το 2ο Δ.Σ. τα ξύλινα κουφώματα αντικαθίστανται και ανακαινίζονται οι σχολικές αίθουσες. Επιπλέον να θυμίσω ότι έχει ήδη γίνει αντικατάσταση και του παλιού και φθαρμένου πλέον από τα χρόνια μεταλλικού ρολού ασφαλείας της εισόδου του κλιμακοστασίου που συνδέει το ισόγειο με τον 1ο όροφο.

Η Κοινότητα μας είναι καθημερινά και σταθερά δίπλα στις ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας και σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρόδου μεριμνά για την συντήρηση και την ανακαίνιση όλων των Σχολικών Κτηριακών Εγκαταστάσεων.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρόδου καθώς και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης που ανταποκρίνονται έμπρακτα με σημαντικά έργα στα αιτήματα της κοινότητας μας για την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών. Τέλος να ευχαριστήσω τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Ε. Αφάντου κ. Βασιλη Παπαοικονόμου για την αγαστή συνεργασία μας.

 

Διαβάστε ακόμη

Θ. Νικηταράς: «Βγήκαμε κερδισμένοι παρά το αρνητικό αποτύπωμα της πυρκαγιάς»

Σε εξέλιξη έργα από τον δήμο Ρόδου που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Φαληράκι

Νίκος Λυμπερόπουλος: Aσυνείδητοι καθαρίζουν τα οικόπεδά τους και πετάνε τα σκουπίδια στα ρέματα

Αδ. Γεωργιάδης: «Αδιανόητο να έχουμε προκηρύξει 14 φορές, 4 θέσεις για παθολόγους στο νοσοκομείο της Κω»

Δ. Γάκης: «Να καταδικάσουμε το ΕΓΩ, να αναδείξουμε το ΕΣΕΙΣ»

Παππάς: «Δεν θα αφήναμε την Κω στην τύχη της»

Υβριδικός Σταθμός Ηλεκτρικής Ενέργειας θα γίνει στη Ρόδο