Υπενθύμιση του Συνδέσμου Προπονητών

Υπενθύμιση του Συνδέσμου Προπονητών

Υπενθύμιση του Συνδέσμου Προπονητών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 551 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή το δελτίο πιστοποίησης, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου υπενθυμίζοντας στα μέλη του τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Ειδικότερα:

«Υπενθυμίζουμε στους προπονητές-μέλη μας ότι προκειμένου ο Σύνδεσμoς να εκδώσει βεβαίωση για δελτίο πιστοποίησης προπονητή για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος προπονητής, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου, να είναι οικονομικά τακτοποιημένος, να έχει ταυτότητα τριετίας ΕΠΟ-UEFA σε ισχύ και να προσκομίσει στον Σύνδεσμο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ προπονητή και σωματείου (πρότυπο μπορεί να αναζητηθεί από το μενού «ΕΝΤΥΠΑ» του διαδικτυακού τόπου sppdodek.gr).

2.Αποδεικτικό υποβολής του συμφωνητικού στην εφαρμογή TAXIS.

3.Φωτοαντίγραφο ταυτότητας τριετίας ΕΠΟ-UEFA.

4.Υπεύθυνη δήλωση για βεβαίωση δελτίου πιστοποίησης προπονητή (μπορεί να αναζητηθεί από το μενού «ΜΕΛΗ» του διαδικτυακού τόπου sppdodek.gr).

Ενημερώνουμε τα μέλη μας που είναι προπονητές στα σωματεία της Α’ κατηγορίας ότι η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι η 13η Σεπτεμβρίου ενώ για τους υπόλοιπους είναι η 5η Οκτωβρίου».

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!