Νίκη του Περιστερίου σήμερα στην Καλλιθέα και 3η θέση στο Super Cup

Νίκη του Περιστερίου σήμερα στην Καλλιθέα και 3η θέση στο Super Cup

Νίκη του Περιστερίου σήμερα στην Καλλιθέα και 3η θέση στο Super Cup

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3610 ΦΟΡΕΣ

 

Εύκολα κατάφερε σήμερα το Περιστέρι να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Καλλιθέας και να πάρει την 3η θέση στην πρώτη μπασκετική φετινή διοργάνωση εντός συνόρων, το Super Cup. Από την αρχή ως το τέλος οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ήταν καλύτεροι, ενώ οι Θεσσαλονικείς …προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Ελαφρώς καλύτερο το Περιστέρι στην πρώτη περίοδο με ευχέρεια στο σκοράρισμα και χωρίς τα λάθη του ΠΑΟΚ, κατάφερε να πάρει μια διαφορά έξι πόντων 20-14 και να περιορίσει τον αντίπαλο που πήρε προσπάθειες κυρίως έξω από τα 6,75.

 

Σ’ ένα σκηνικό, όμοιο με της πρώτης περιόδου, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη διεύρυναν τη διαφορά κι έφυγαν με το 41-26 στα αποδυτήρια, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο…

 

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξε και κάτι σημαντικά, αφού το Περιστέρι δεν απειλήθηκε καθόλου κι όχι μόνον αυτό, αλλά έφτασε να προηγείται ακόμη και με είκοσι πόντους, ενώ η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική.

 

 

Αν και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στην τελευταία πια περίοδο να παρουσιάσει κάτι καλύτερο, δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο από το να μειώσει ελάχιστα τη διαφορά, για το τελικό 64-49.

 

 

Διαιτησία: Τσολάκος, Τσιμπούρης, Χριστινάκης

 

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 41-26 (ημ.), 53-37, 64-49

 

Περιστέρι (Σπανούλης): Ράγκλαντ 11, Νταγκούμπιτς 2, Χαντς 6 (2), Χούγκαζ 22 (5), Ζούγρης 1, Μήτρου-Λονγκ 11 (2), Ξανθόπουλος 2, Χατζής, Πουλιανίτης 2, Κασελάκης, Ρένφρο 2, Ουίλιαμς 5 (1).

 

ΠΑΟΚ (Τακιανός): Φλάτεν, Γκίλμορ 2, Μακνίς 14, Χάρισον 6, Φρίντρικσον 2, Τσιακμάς 7 (2), Τσαϊρέλης 4, Μαργαρίτης 5 (1), Κωνσταντινίδης, Αρσενόπουλος 6, Σωτηρίου, Μπελιάουσκας 3 (1).

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας